L’Ajuntament de Palafrugell crea una comissió tècnica per a la redacció de l’ordenança d’estalvi d’aigua

Palafrugell

L’Ajuntament de Palafrugell ha creat una Comissió tècnica per a la redacció de l’ordenança d’estalvi d’aigua, amb l’objectiu d’aconseguir un consum més responsable de l’aigua al municipi.

Així, davant la nova realitat que s’ha viscut els darrers mesos amb la sequera es fa necessària una regulació de l’ús de l’aigua per part de la ciutadania, a efectes d’aconseguir un consum responsable d’aquest bé escàs, per la qual cosa s’ha decidit la creació d’aquesta nova comissió de caràcter tècnic.
Segons l’alcalde del municipi, Juli Fernández, “aquest és un nou cas per seguir treballant en la millora i control del consum de l’aigua. La situació canviant i l’episodi de sequera és greu i cal treballar de manera acurada en la millora de la sostenibilitat i el medi ambient”.
Cal destacar que aquest darrers anys, a nivell global, s’està produint una modificació de la temperatura i de la resta de variables del clima amb una velocitat i intensitat sense precedents en la història de la humanitat causada per l’activitat humana, amb unes conseqüències devastadores tant pel medi ambient com per a les persones, fenòmens meteorològics extrems, onades de calor més intenses, duradores i freqüents, així com incendis forestals i sequeres. Aquests impactes provoquen, alhora, danys econòmics i socials que seran cada vegada més greus, com danys en collites i en la producció alimentària o riscos per la salut.
Per aquest motiu, en aquest context l’Ajuntament de Palafrugell, ja va acordar al mes de febrer suspendre la tramitació de llicències d’obres de piscines, amb l’objectiu d’estudiar la reforma o el desenvolupament de la normativa urbanística en relació amb les piscines en el terme municipal pel període d’un any.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, comissió, consciència ambiental, consum, estalvi d'aigua, medi ambient, Palafrugell, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
21 comunitats de Palamós ja han iniciat els tràmits de sol·licitud d’ajudes Next Generation per a la millora d’edificis
Notícia següent
L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni continua amb les tasques de restabliment de les platges a Torre Valentina

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes