L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni posa en marxa de nou els pressupostos participatius amb una partida de 125.000€

Calonge i Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni engega novament els pressupostos participatius. L’Ajuntament, amb aquesta aposta clara de fer partícip de les decisions polítiques al municipi als ciutadans i les ciutadanes del municipi, dona el tret de sortida a aquesta nova edició a partir d’aquest mateix 2 de juliol. I ho fa dotant d’una partida de fins a 125.000€ perquè la ciutadania pugui presentar propostes de millora i transformació del municipi.

Si bé el procés té el web https://calongeisantantoni-decidim.ddgi.cat/processes/pparticipatiuscista24 com l’espai de referència informatiu i de participació, l’execució del projecte combina tant les vies telemàtiques com les presencials, a través de les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, en totes les seves fases. En aquest hi pot presentar propostes tot veí o veïna empadronada a Calonge i Sant Antoni o que hi tingui una segona residència, i que tingui setze anys o més o els faci durant aquest 2024.
Els pressupostos participatius tindran el punt de partida en la sessió informativa que se celebrarà el 3 de juliol a les 18 hores al Teatre Mundet de Sant Antoni. En aquesta, es presentaran les diferents fases i detalls del procés i s’aclariran els dubtes que els assistents vulguin traslladar. En acabat, se celebrarà la constitució de la Comissió de Garanties, un òrgan de seguiment del procés per tots aquells veïns i veïnes que s’hi vulguin implicar més.
Durant un mes, la ciutadania podrà presentar propostes, i aquestes seran validades en fases posteriors pels serveis tècnics municipals en funció d’una sèrie de criteris i condicionants. Un cop validades totes elles, la ciutadania les seleccionarà en una sessió participativa, tot seguit es portarà a terme una campanya de comunicació per difondre-les, i finalment seran votades pels veïns i veïnes del 7 al 21 d’octubre.
És per això que l’Ajuntament anima a tot ciutadà o ciutadana de Calonge i Sant Antoni a participar del procés en les seves diferents fases i a implicar-se al màxim per millorar i transformar el municipi. Tota la informació del procés es podrà anar seguint, de manera permanent i com avançàvem anteriorment, a https://calongeisantantoni-decidim.ddgi.cat/processes/pparticipatiuscista24, a les xarxes socials, i a partir de tota la sèrie d’elements de difusió oflline que es posaran en marxa properament.

Tags: Ajuntament de Calonge, Calonge i Sant Antoni, inversions, participacio ciutadana, pressupostos participatius, propostes, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Activitats d’estiu al Terracotta Museu de La Bisbal
Notícia següent
Girona crea 12.527 llocs de treball al juny i assoleix un nou rècord d’ocupació superant els 382.400 afiliats

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes