L’Ajuntament de Palafrugell adquireix 120 places noves d’aparcament molt properes a la zona del mercat

Palafrugell.- L’Ajuntament de Palafrugell ha obtingut 120 places noves d’aparcament, a la zona de l’encreuament entre el carrer de Llavià i Serra i el carrer Begur, situats en una zona molt propera al Mercat Municipal i la cèntrica zona comercial del municipi, just davant la plaça de Can Mario.

Aquesta mateixa setmana també s’ha habilitat un carril des del Garriga a Llavià i Serra, a fi efecte que no només hi hagi entrada pel sector oest sinó que també es pugui accedir amb cotxe des del sector nord.
La primera hora d’aparcament serà totalment gratuïta tal i com succeeix amb altres aparcaments del municipi, fet que permet a la gent disposar de temps suficient per realitzar les seves compres. Amb aquetes 120 places noves que apareixen, ja són un total de 711 places destinades a l’aparcament que es disposen actualment al centre de la vila.
D’aquesta manera, l’Ajuntament vol oferir als ciutadans més opcions d’aparcament en aquesta zona, la qual és molt transitada, ja que la presència del mercat municipal comporta que sigui necessària una bossa d’aparcament per a totes aquelles persones que hi van a comprar.
Tal i com ha explicat el regidor de l’Institut de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell, Joan Vigas, “aquest nou aparcament que s’anomenarà aparcament del mercat, permetrà millorar la mobilitat del centre de la vila i sobretot esponjar l’aparcament prop de la zona més comercial del municipi”.
Les dificultats d’aparcament i de mobilitat a l’entorn de mercat s’han vist agreujades en els darrers mesos degut a la crisi de la Covid-19 i aquesta acció permetrà que tota la gent que visita la zona comercial palafrugellenca disposi d’un nou espai per aparcar a un minut caminat de distància del centre.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, aparcament, comerç, mercat municipal, mobilitat, Palafrugell, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Presó sense fiança per a l’home que va atacar una dona i una nena amb sosa càustica a Sant Feliu de Guíxols
Notícia següent
El White Summer Costa Brava aposta pel “talent i sabor local” amb més de 40 artistes durant 23 dies

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes