L’Ajuntament de Palafrugell atorga 29.000 euros en subvencions per robòtica i llibres als centres educatius del municipi

Palafrugell.- L’Ajuntament de Palafrugell acaba d’acordar la concessió de 29.000 euros al centres educatius del municipi en concepte de subvencions per a l’adquisició de material de robòtica educativa i per la socialització de llibres per al curs 2023-2024.

En concret, 20.000 van destinats a les subvencions de robòtica i 9.000 euros al llibres.
L’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, explica: “l’educació és un eix clau per al creixement i desenvolupament de les persones, i en conseqüència d’un municipi. Des del Govern municipal volem impulsar tots les iniciatives que tinguem a les nostres mans per contribuir a l’educació dels nostres infants i joves i fomentar la igualtat d’oportunitats”.
La concessió de les subvencions s’ha realitzat a través de dues convocatòries obertes a tots els centres, realitzades aquesta tardor. Cal destacar, que totes els sol·licituds presentades han complert els requisits i podran optar a la corresponent subvenció a través de la presentació dels justificants pertinents.
Els centres educatius que rebran la subvenció corresponent a robòtica educativa de 2.000 euros són: Centre Prats de la Carrera, Escola Barceló i Matas, Escola Carrilet, Escola Pi Verd, Escola Sant Jordi, Escola Torres Jonama, Escola Vedruna, Institut Baix Empordà, Institut Frederic Martí Carreras i Institut La Sureda.
Pel que fa als centres educatius que rebran 1.000 euros en concepte de subvenció per la compra de llibres socialitzats són: Centre Prats de la Carrera, Escola Barceló i Matas, Escola Carrilet, Escola Pi Verd, Escola Sant Jordi, Escola Torres Jonama, Escola Vedruna, Institut Frederic Martí Carreras i Institut La Sureda.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, centres educatius, educacio, llibres, material escolar, Palafrugell, robòtica, serveis, societat, subvencions
Notícia anterior
Diverses entitats es mobilitzen a l’Escala i a Sant Climent Sescebes contra els macro parcs de renovables
Notícia següent
La setmana vinent s’iniciaran les obres d’instal·lació d’un ascensor que unirà la plaça del Pedró de Palamós amb el passeig del vial del Port

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes