L’Ajuntament de Palamós permet conèixer als votants el lloc on poden exercir el vot a les eleccions al Parlament de Catalunya

Palamós

Amb motiu de la realització de les eleccions al Parlament de Catalunya 2024,  convocades per al diumenge vinent, 12 de maig, l’Ajuntament de Palamós recorda a les persones empadronades al municipi i amb dret a vot, la possibilitat de poder utilitzat l’aplicatiu informàtic instal·lat al web municipal, mitjançant el qual poder saber còmodament i amb antelació, el número de la mesa de votació que aquest/a votant té adjudicada.

L’accés a l’aplicatiu és molt senzill, només cal connectar amb el web municipal (www.palamos.cat) i clicar la pestanya “Eleccions al Parlament de Catalunya”, que està situada a part superior del marge dret de la pantalla d’inici.
Posteriorment, només caldrà posar el número de D.N.I de la persona interessada i automàticament s’identificarà el col·legi electoral i la seva adreça, així com el districte, la secció i la mesa que li pertoca, on diumenge vinent haurà de dipositar el seu vot.

 5 col·legis electorals i 21 meses
Un total de 13.232 palamosins i palamosines podran exercir el seu dret a vot amb motiu de la celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya 2024. A Palamós hi haurà 5 col·legis electorals amb un total de 21 meses.

Tags: ajuntament de Palamós, aplicació, eleccions, palamós, serveis, societat, tecnologia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Obres de millora del cementiri municipal de Torroella
Notícia següent
Girona tindrà vols a 47 destinacions aquest estiu, 9 més que l’any passat

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes