Obres de millora del cementiri municipal de Torroella

Torroella de Montgrí

Aquesta setmana han començat les obres de millora del paviment del cementiri municipal, per tal d’habilitar tots els carrers interiors i substituir la graveta existent. La graveta que s’ha retirat dificultava l’accessibilitat per les persones amb mobilitat reduïda.

La Brigada Municipal ha estat l’encarregada d’efectuar els treballs que s’allargaran encara alguns dies i s’han fet amb la col·laboració de Mèmora, concessionària del servei funerari municipal a Torroella de Montgrí.
Aquest any s’han fet també obres de sanejament de la façana del cementiri, amb treballs de repicat i pintura de tota la façana de l’equipament públic. També s’han fet actuacions per reparar un mur que separava la zona dels nínxols nous i que estava malmès.
La regidora responsable del cementiri municipal, Anna Ma Bonada s’ha mostrat molt satisfeta per aquestes obres de millora al cementiri i ha declarat “el cementiri és un equipament que el visiten moltes persones d’edat avançada i amb dificultats per caminar i pensant amb totes elles hem fet aquestes obres per millorar-ne l’accessibilitat“.

Tags: Ajuntament de Torroella de Montgrí, cementiri, equipaments, millores, serveis, societat, Torroella de Montgrí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Pla de Xoc comença a actuar en els camins rurals de la Bisbal d’Empordà
Notícia següent
L’Ajuntament de Palamós permet conèixer als votants el lloc on poden exercir el vot a les eleccions al Parlament de Catalunya

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes