L’Ajuntament de Palamós ultima el condicionament de les platges de cara a la temporada d’estiu

Palamós

 Aquesta setmana una empresa especialitzada ha estat treballant en el condicionament de les platges del municipi, concretament la Gran de Palamós i la de La Fosca, on s’ha restaurat la planimetria de les zones que havien quedat afectades pels temporals de la tardor i l’hivern.

Les tasques són impulsades i coordinades per l’Àrea municipal de Medi Ambient, i, a banda de l’arranjament de la planimetria de la sorra, s’actua també en la neteja i retirada de les possibles aportacions de materials que el mar hagi pogut fer arribar fins a la platja.
Un cop enllestits aquests treballs l’Àrea de Medi Ambient acabarà amb la instal·lació d’elements i serveis com les rampes d’accés a la platja, excepte les dutxes i rentapeus, que una temporada més no estaran en servei davant l’estat de sequera i com a mesura d’estalvi d’aigua.
Abans del període festiu de Setmana Santa, conjuntament amb la Brigada municipal, ja es van instal·lar papereres a totes les platges i es va revisar la senyalització.

Aquest és un procés que l’Ajuntament de Palamós realitza cada any al litoral palamosí després l’hivern, amb l’objectiu de deixar-lo en òptimes condicions de cara a l’inici de la temporada d’estiu. Cal destacar que el dia 15 de juny s’iniciarà el servei de socorrisme a les platges del municipi, que s’allargarà ininterrompudament fins al 15 de setembre.

Banderes blaves
La setmana passada l’Associació de Educación Ambiental y del Consumidor-Foundation for Environmental Education (ADEAC-FEE), responsable de la campanya anual Bandera Blava, va fer pública la relació de platges i ports guardonats a tot l’Estat i, per aquest any 2024, amb aquest distintiu. Pel que fa a Palamós i com ja s’ha produït en els darrers anys, la platja de La Fosca i el port esportiu Marina Palamós han estat distingits amb la Bandera Blava, com a reconeixement de la seva qualitat en aspectes de neteja, seguretat i gestió ambiental.

Tags: acondicionament, ajuntament de Palamós, estiu, medi ambient, palamós, platges, serveis, societat, temporada turística

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Solius celebra la festa de Sant Baldiri
Notícia següent
Inauguració de l’exposició “Mars” de Kim Castells i Carles Duarte al castell de Calonge

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes