L’Ajuntament de Torroella acull un nou Cau de llibres de l’entitat local Vaixell de Paper

Torroella de Montgrí.- L’Oficina d’Informació i d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí acull, des d’aquesta setmana, un nou punt de Cau de Llibres de l’entitat Vaixell de Paper, on la ciutadania que visita el servei podrà endur-se un llibre i donar-li una segona vida.

Aquest nou espai, que està situat a la sala d’espera de l’OIAC, té per objectius fomentar la lectura, oferir una segona oportunitat als llibres i donar sortida a les donacions que es fan a l’entitat Vaixell de Paper.
Per poder fer ús del Cau de Llibres és molt senzill, simplement cal apropar-se a les oficines de l’OIAC de l’Ajuntament, escollir el llibre que més agradi i emportar-se’l. Els llibres són gratuïts i no cal retornar-los.
A l’entrada de Casa Pastors, al c. Major, 31, també hi ha un altre punt de l’entitat Vaixell de Paper, que es va obrir ja fa uns mesos.
L’entitat Vaixell de Paper és una llibreria solidària, que està situada al c.Pintor Gimeno, 16 de Torroella de Montgri. Les seves portes són obertes cada dijous de 17 a 20 hores, on els seu voluntariat atén totes les consultes.

Tags: Ajuntament de Torroella de Montgrí, cultura, llibres, serveis, societat, Torroella de Montgrí
Notícia anterior
Els càmpings gironins treballen amb el Govern per potenciar l’activitat turística que afavoreix la natura
Notícia següent
Palamós Gent Gran aplica una nova ruta assistencial per a pacients amb dany cerebrat adquirit

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes