L’Ajuntament de Torroella continua millorant l’eficiència energètica dels equipaments i espais municipals

Torroella de Montgrí

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí continua avançant en el camí cap a la transició energètica i en el desplegament del pla de renovació de l’enllumenat dels equipaments municipals per adaptar-los a la tecnologia LED, reduir consums i millorar l’eficiència i la sostenibilitat ambiental.

Darrerament s’ha completat la substitució de totes les lluminàries del pavelló vell i del camp de futbol, s’han substituït els sis projectors que il·luminen la volta de la Capella de Sant Antoni i s’han renovat prop de 200 punts de llum a la llar de jubilats El Recer. En breu es procedirà a substituir l’enllumenat de Casa Pastors.
També es té previst renovar l’enllumenat de la Biblioteca Municipal Pere Blasi, però és una actuació força complexa tècnicament i de moment encara no hi ha una làmpada amb tecnologia LED del mateix format que substitueixi les existents, que sigui significativa al canvi i compensi la inversió que cal fer.
Josep Martinoy, regidor d’Energia, argumenta que amb actuacions d’aquest tipus es pretén avançar en el compliment dels objectius fixats per la normativa europea i recollits en el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible (PAESC) municipal, per tal que a curt termini tots els equipaments municipals siguin altament eficients a nivell energètic.
L’adequació dels equipaments i edificis municipals a tecnologia LED comporta també un estalvi de consum i costos energètics, major vida útil i menys costos de manteniment, menys lluminàries per una mateixa demanada lumínica, menys emissions de C02 i l’anul·lació quasi total de la calor associat propi dels aparells lumínics.

Tags: Ajuntament de Torroella de Montgrí, eficiència energètica, equipaments, medi ambient, millores, serveis, societat, sostenibilitat, Torroella de Montgrí, transició energètica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La Casa al Pradet de Clara Crous Arquitectura i la Casa 1627 d’Harquitectes guanyen dels Premis d’Arquitectura gironins
Notícia següent
Visita d’escriptors i escriptores a l’Escola Quermany de Pals

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes