L’Ajuntament i el Club Esportiu CT La Bisbal celebren la bona rebuda de les Activitats Esportives d’Hivern

La Bisbal d’Empordà.- Va ser el passat 29 de gener quan finalment van poder arrencar les Activitats Esportives d’Hivern a la Bisbal d’Empordà i, passades unes setmanes, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i el Club Esportiu CT La Bisbal fan molt bona valoració de la rebuda.

Les sessions s’estan duent a terme amb èxit i amb bona resposta per part de la ciutadania. La bona acollida posa en valor la qualitat i diversitat de l’oferta esportiva programada, així com la bona coordinació entre l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i el club esportiu.
Des l’inici de les activitats esportives d’hivern, un total de 109 persones usuàries fixes participen en les diverses disciplines programades. L’oferta d’enguany inclou pilates, ioga, ciclisme de sala i manteniment, entre d’altres. La decisió de cedir espais com el Tennis Park per part del Club Esportiu CT La Bisbal ha jugat un paper clau en aquest èxit, permetent que l’Ajuntament pugui oferir un catàleg d’activitats adaptat a les necessitats i preferències dels participants.
L’adaptabilitat i l’esforç conjunt per garantir la continuïtat de les classes, malgrat els reptes logístics inicials, han estat elements destacats de la col·laboració. Aquesta sinergia ha permès no només “superar obstacles”, sinó també consolidar un model de gestió esportiva que pot servir d’exemple per a futures iniciatives.
Cesc Vidal, regidor d’Esports, ha expressat la seva satisfacció pel desenvolupament de la temporada: “Després d’un mes de les activitats, estem encantats de veure l’alta participació i el suport de la comunitat i això reafirma el nostre compromís amb la promoció de l’esport i la salut entre els ciutadans de la Bisbal d’Empordà”. “La col·laboració amb el Club Esportiu CT La Bisbal ha estat essencial per assolir aquests resultats positius”, ha afegit Vidal. Les activitats d’hivern organitzades pel club esportiu Tennis la Bisbal als qui es va adjudicar a través d’ un contracte menor, després que la licitació realitzada fos declarada deserta, per l’incompliment reiterat de l’empresa guanyadora del procés de contractació.
D’altra banda, l’alcalde Òscar Aparicio Pedrosa ha volgut fer un “agraïment al Club Esportiu Tennis la Bisbal per haver-nos ajudat a poder desencallar i millorar el catàleg d’activitats esportives d’hivern que organitza l’Àrea d’Esports després d’una primera licitació fallida”. “Des del primer moment que els vam demanar  col·laboració s’ha fet la feina de manera ràpida i eficaç”, ha afegit Aparicio remarcant que aquesta “experiència positiva” obre la porta a futures col·laboracions i a l’expansió de l’oferta esportiva a la ciutat. “L’Ajuntament i el Club Esportiu CT La Bisbal continuen treballant de bracet per planificar noves activitats i esdeveniments que enriquiran la vida comunitària i esportiva de la Bisbal d’Empordà”, ha sentenciat.

Tags: activitat física, activitats, esports, La Bisbal d'Empordà, serveis, societat, tennis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El nou planificador de rutes del Consorci de les Vies Verdes de Girona permet visualitzar tota la xarxa i crear rutes a mida amb tota la informació
Notícia següent
Torroella de Montgrí organitza una jornada per facilitar el contacte entre empreses i treballadors que cerquen feina

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes