Torroella de Montgrí organitza una jornada per facilitar el contacte entre empreses i treballadors que cerquen feina

Torroella de Montgrí.- L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de 2024, de 9 a 14 hores, una Jornada d’Ocupació, que tindrà lloc a l’Auditori Teatre Espai Ter, amb l’objectiu de posar en contacte empreses amb necessitats de cobrir llocs vacants i persones que busquen feina.

Es tracta d’una jornada que s’articularà a partir d’entrevistes ràpides entre empreses que ofereixen feina i persones que en busquen. L’objectiu és casar oferta i demanda d’ocupació.
Cadascuna de les empreses o persones autònomes inscrites a la jornada disposarà d’una graella per cada oferta de treball, amb un màxim de 24 candidats. Es preveu una durada d’uns 10 minuts per entrevista. En aquests moments ja hi ha confirmada la participació de 17 empreses amb 28 ofertes laborals de les quals hi ha 68 vacants.
Pel que fa a les persones que busquen feina, el període per inscriure’s a la jornada començarà el 19 de febrer i s’allargarà fins al dia 8 de març. Les persones candidates es poden inscriure a diferents ofertes de treball que siguin del seu interès si reuneix els requisits definits en l’oferta.
Les inscripcions es poden fer online clicant en aquest enllaç.
Prèviament a la Jornada d’Ocupació de Torroella de Montgrí, el Club de la Feina del municipi organitza sessions de formació sobre com inscriure’s a aquesta jornada i com afrontar una entrevista de feina en 10 minuts.
La regidora de promoció de l’ocupació, Cristina Viegas ha manifestat que “aquesta jornada pretén cobrir diferents necessitats del nostre territori, relacionades amb l’ocupació laboral. Aquesta trobada té l’objectiu de fomentar l’ocupació local, connectant empreses i persones candidates, generant un espai on crear sinergies i relacions entre sectors”.

Tags: Ajuntament de Torroella de Montgrí, cerca de feina, Consell Comarcal, empreses, entrevista, Espai Ter, inscripcions, jornades, ocupació, serveis, societat, treball
Notícia anterior
L’Ajuntament i el Club Esportiu CT La Bisbal celebren la bona rebuda de les Activitats Esportives d’Hivern
Notícia següent
El projecte “Zero Barreres” proposa activitats integradores conjuntes amb els alumnes de primària de Palamós

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes