L’Ajuntament retira a l’empresa Red Rock 2021 SL la llicència per a l’explotació de la guingueta de la cala d’Illa Roja

Begur.- La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Begur va acordar el passat 12 d’abril resoldre l’autorització d’explotació de la guingueta situada a la cala d’Illa Roja com a conseqüència de l’incompliment del contracte per part de l’empresa concessionària del mateix, Red Rock 2021 SL.

Eugeni Pibernat, regidor de Platges, defensa que “la nostra màxima prioritat és garantir que a tot el nostre municipi, i concretament a les platges i cales, tots els serveis que es prestin als veïns i veïnes i visitants es facin amb el màxim rigor, respecte i responsabilitat. Aquesta mesura, per tant, persegueix únicament preservar la qualitat d’aquests serveis i vetllar pel compliment escrupolós de totes les obligacions”.
Maite Selva, alcaldessa de Begur, afegeix que “la cala d’Illa Roja és un espai emblemàtic del nostre municipi. Com a tal mereix que totes les persones que hi accedeixin i en gaudeixin al llarg de tot l’any, especialment durant la temporada d’estiu, s’hi trobin uns serveis adequats, òptims i de primer nivell i que, a més, no generin controvèrsia ni malestar entre els usuaris. Tal com hem fet al llarg dels darrers anys, seguirem amatents i treballant per a consolidar a casa nostra un model turístic de referència que satisfaci les necessitats dels nostres vilatans, així com de les persones que ens visiten”.

Tags: Ajuntament de Begur, concessió, contracte, guinguetes, Illa Roja, incompliment, junta de govern, llicència, revocació, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Les parades de llibres i roses i algunes activitats del Sant Jordi bisbalenc s’aixoplugaran al Pavelló Firal
Notícia següent
Tercera edició d’Aparadors vius i creatius, en col·laboració amb el batxillerat artístic de l’Institut Sant Elm

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes