Tercera edició d’Aparadors vius i creatius, en col·laboració amb el batxillerat artístic de l’Institut Sant Elm

Sant Feliu de Guíxols.- Aquest 23 d’abril començarà la tercera edició d’Aparadors vius i creatius, una iniciativa de l’associació cultural Aleph en col·laboració amb els alumnes de batxillerat artístic de l’institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols.

A través del projecte, que es presenta en tercera edició, es vol mostrar l’obra dels joves artistes en uns espais inèdits i inusuals. Es pretén fer una intervenció als aparadors de les botigues, exposant- hi durant un mes les seves obres. D’aquesta manera s’arriba a tothom, tant a la gent que passeja diàriament anant a comprar una barra de pa, com la que està acostumada a anar a veure exposicions.
Durant un mes, del 23 d’abril al 23 de maig, els 49 comerços més cèntrics de la ciutat exposaran les obres creades per més de 40 alumnes. Aquesta iniciativa forma part dels objectius d’Aleph d’activar la participació del jovent en la vida cultural de la nostra ciutat i en aquest cas, en especial, de la promoció de l’alumnat de batxillerat artístic de l’institut.

Tags: aparadors, art contemporani, artistes locals, batxillerat, campanya, cultura, dinamització del comerç, iniciativa, intervenció artística, joves, Sant Feliu de Guíxols, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Ajuntament retira a l’empresa Red Rock 2021 SL la llicència per a l’explotació de la guingueta de la cala d’Illa Roja
Notícia següent
Lliurament del Premis Escolars Josep Sagrera de Palafrugell

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes