L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, posa data d’acabament a les obres de l’avinguda de Juli Garreta: el 12 de maig

Sant Feliu de Guíxols.- L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, va posar data d’acabament a les obres de l’avinguda Juli Garreta, concretament el 12 de maig de 2023.

Durant la inauguració del carrer de Martí Casals, l’alcalde va referir-se a aquesta obra, que va lligada també a les obres de rehabilitació de la plaça del Monestir, i que connecta amb les obres del cobriment de la riera.
Les obres de Juli Garreta van començar el 4 d’octubre del 2022. La configuració del carrer es va fer també amb la participació dels veïns, en diferents reunions celebrades a l’Ajuntament.
Amb la reurbanització de l’Avinguda Juli Garreta, la via passa a ser de plataforma única i es col·loquen jardineres en tot el recorregut per a crear una delimitació física entre vorera i el pas dels cotxes. Es vol que sigui una via de baixa velocitat en el trànsit. De fet, la idea fonamental és que bona part de la ciutadania deixi el vehicle a l’aparcament dissuasori de l’entorn de Ponent, i faci servir aquest carrer el mínim possible.
Pel que fa a la reurbanització de la Plaça del Monestir, les tasques comporten l’ampliació de les voreres del carrer de Callao, de la cantonada del carrer Hospital i de davant l’Hostal Zurich. Davant del recinte monàstic, es recupera la cota original de la porta de l’Arc de Sant Benet.

Tags: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, avingudes, finalització, millores, mobilitat, obres, Sant Feliu de Guíxols, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El sector turístic gironí tanca una “bona” Setmana Santa amb ocupacions que freguen el ple
Notícia següent
El Pump Track de Begur acull la primera jornada sobre rodes

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes