L’Anxova Milionària de l’Escala augmenta un 30% les vendes de la Grossa de Nadal després de repartir 80 milions per Reis

L’Escala (ACN).- L’Anxova Milionària de l’Escala ha incrementat gairebé un 30% les vendes de la Grossa de Nadal respecte de l’any passat, quan va repartir 80 milions d’euros del primer premi de la rifa de Reis.

Des que aquest estiu es van començar a comercialitzar els dècims del sorteig del 22 de desembre, l’establiment ha multiplicat els seus clients, que provenen de Catalunya però també d’altres països com França, el Regne Unit o Alemanya. També han notat un augment de vendes en la resta de jocs com al Quiniela, la Primitiva o l’Euromilions, entre d’altres. A mitjan desembre, l’Anxova Milionària ja ha esgotat alguns dels números de la loteria de Reis, cosa que no havia passat mai fins ara a aquestes alçades.
El primer premi de l’edició del sorteig d’aquest gener, corresponent al número 89.603 i dotat amb 200.000 euros cada dècim, va permetre que l’administració repartís 80 milions d’euros. Dels 500 dècims que es van posar al mercat, en va vendre un total de 400. De les 40 sèries premiades, 9 d’elles van anar a parar a Figueres i les altres es van comprar per la finestreta a l’establiment.
L’administració ha passat de comercialitzar uns 300 números diferents de la Grossa de Nadal a tenir-ne entre 1.500 o 2.000. Pel que fa a la rifa de Reis, l’any passat hi havia 100 números disponibles i ara en són prop de dos milers. A tot això, l’Anxova Milionària ha multiplicat per tres els ingressos registrat durant el cap de setmana.
El seu responsable, Fèlix Pons, diu que “des de l’estiu fins ara estem vivim una autèntica bogeria. El nivell de feina ha pujat moltíssim i les cues es repeteixen, sobretot els caps de setmana“.
Aquests darrers mesos, l’Anxova Milionària ha viscut alguna situació anecdòtica com ara quan els seus propietaris van rebre la visita de diferents parelles, procedents de Madrid i Galícia, que havien comprat l’any passat el dècim guanyador del primer premi per Internet. “Ens ho van voler explicar en primera persona i compartir la seva alegria amb nosaltres, tot passant les vacances a la Costa Brava“, recorda Pons, qui també ha hagut d’atendre, per exemple, a un grup nombrós de ciclistes que van decidir aturar la seva ruta expressament a l’Escala per comprar loteria. “Fins i tot arriben autocars plens de gent, que visiten el poble i aprofiten per passar per aquí. Ara mateix venem qualsevol número. Els més macos i els que es consideren més lletjos“, remarca Pons.

Tags: Alt Empordà, comerç, grossa, L’Escala, loteria, premi, societat, vendes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Ajuntament de Palafrugell cedeix la propietat de la finca del Centre Tramuntana al Consell Comarcal del Baix Empordà per impulsar la inclusió de persones amb diversitat funcional
Notícia següent
Constituït el nou Consell d’Infants Municipal de la Bisbal d’Empordà

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes