L’artista i activista Pedro Burruezo presenta a Santa Cristina la novel·la “Auto-sufi-ciència”

Santa Cristina d’Aro (Glòria Jara i Albertí)

Després de l’èxit del primer acte de “Literatura a la fresca”, organitzat per la biblioteca municipal Baldiri Reixac, aquesta setmana continuarà el cicle amb una segona proposta, pensada per al públic adult.

El proper divendres 12 de juliol, a 2/4 de 8 de la tarda al pati de la biblioteca, es presentarà “Auto-sufi-ciència”, la primera novel·la de Pedro Burruezo, artista, reconegut per la seva carrera musical en la fusió d’estils i per la recuperació del llegat andalusí, i activista mediambiental. L’acte començarà contextualitzant l’obra amb una xerrada entre l’autor i Mercè Diago, editora literària de la novel·la i seguidament Pedro Burruezo en llegirà alguns fragments. El llibre, publicat per Mandala Ediciones és una novel·la que no es pot classificar, insòlita i inaudita, segons els experts. És una història que parteix al maig de 1968 i finalitza a mitjans dels anys 90 i es centra a narrar com viuen diferents clans com els gnòstics, gitanos… que per diferents motius, la societat actual els margina. Aquesta novel·la transcorre entre l’Empordà, una part està ambientada en el castell de Solius, i Granada i la ciutat de Larache, al nord de Marroc per poder parlar de sufisme, tradició primordial, de flamenc, música andalusina, d’irredempció i autarquia existencial en un món que, segons l’autor, camina cap al col·lapse definitiu.
Seguidament, Burruezo (al mondol) i Nur Camerata (Berna Jones al violí i Jordi Ortega al violoncel) complementaran la vetllada literària amb una actuació musical. I s’acabarà, l’acte, amb un col·loqui amb els assistents i un refrigeri.
El cicle “Literatura a la fresca” es realitza amb la col·laboració i el suport del departament de la Generalitat de Catalunya, la Institució de les Lletres Catalanes, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i Biblioteques Públiques de Catalunya.

Tags: biblioteca Baldiri Reixac, cicle, cultura, literatura, música, novel·la, novetat editorial, presentacio, Santa Cristina d'Aro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Verges estrena la visita literària “Verges, Caterina Albert i Maria Perpinyà”
Notícia següent
L’Espai Medes entra en la seva recta final i inicia la producció de l’exposició permanent

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes