Les Medalles de l’Esport assoleixen la 40a edició i reten homenatge a la trajectòria de quinze gironins

Girona.- La 40a edició de les Medalles de l’Esport de les Comarques Gironines ha tingut lloc aquest vespre al Pati de les Magnòlies de la seu de la Generalitat a Girona, amb la presència del president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el diputat d’Esports, Jordi Masquef.

L’acte, que l’any passat es va haver de cancel·lar per la pandèmia de la Covid-19, ha servit per reconèixer el llegat de quinze gironins de més de seixanta anys que han dedicat el seu esforç a la pràctica, la difusió i la projecció de l’esport a la demarcació. L’organitza la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat, amb la col·laboració de la Diputació de Girona.
També hi han assistit l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula, i el representant territorial d’Esports de la Generalitat a Girona, Josep Pujols, entre d’altres autoritats.
En la seva intervenció, el president de la Diputació de Girona ha destacat: “Homenatgem les persones que han aconseguit èxits en la seva trajectòria esportiva, i també aquelles que han dedicat la vida a l’esport, a promoure’l des de qualsevol vessant”, i ha conclòs dirigint-se als guardonats, als quals ha dit: “Tots els que heu rebut la Medalla sou un exemple a seguir, i estic segur que podrem comptar amb la vostra expertesa molts més anys per enfortir i fer créixer l’esport a les comarques gironines”.

Els premiats
Els quinze guardonats en l’edició d’enguany són Joan Baptista Arnau Canalias (tennis de taula), Joan Cardona Tarrés (atletisme i curses de muntanya), Josep Colon Horcajo (hoquei, lluita lliure i atletisme), Maria Rosa Escribano Checa (atletisme), Josep Maria Esteva Paytuvi (triatló), Octavi Galceran Solanes (esquí de fons i de muntanya), Joan Llavero Buxeda (atletisme), Cari Nicolás Piernas (bàsquet), Jordi Palomeras Torrentà (handbol), Josep Pérez Miralpeix (bàsquet), Montserrat Pomés Casas (social i esportiu), Xavier Ponsatí Bañeras (tennis), Jaume Quintana Ordeix (bàsquet), Jordi Recasens (futbol) i José Ruiz Gamero (ciclisme).
Les Medalles de l’Esport de les Comarques Gironines van ser impulsades el 1980 per la Representació Territorial de l’Esport a Girona de la Generalitat. Són els guardons més antics de Catalunya d’aquestes característiques.

Tags: Comarques gironines, Diputacio Girona, esport, esports, medalles, Medalles de l'Esport, reconeixement, societat
Notícia anterior
Exposició “1000 anys de ceràmica catalana. Celebrant els 40 anys de l’Associació Catalana de Ceràmica” a la Fundació Mascort
Notícia següent
Reobertura de la Piscina Municipal de la Bisbal amb una millora integral de les instal·lacions

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes