Les platges de Sant Feliu i Sant Pol obtenen la Bandera Blava i el Camí de Ronda el distintiu Sendero Azul

Sant Feliu de Guíxols.- Aquest dijous 15 de juliol s’ha hissat a la platja gran de Sant Feliu de Guíxols la Bandera Blava, que un any més han obtingut aquesta platja i la de Sant Pol.

Aquesta distinció està atorgada per la Fundació Europea d’Educació Ambiental a totes les platges que compleixen una sèrie de condicions ambientals de gestió de la seva zona de bany. La regidora de Medi Natural, Marifé Larragay, ha estat l’encarregada de fer la hissada de la bandera a la platja de Sant Feliu.
S’ha mostrat orgullosa de “tornar a aconseguir aquesta bandera, que és molt important per les nostres platges”, recordant que “per aconseguir-la hem hagut de complir diversos requisits”. Entre ells, donar una correcta informació als banyistes, fer una bona educació ambiental, mantenir la bona qualitat de l’aigua de bany, els serveis i la seguretat, entre altres.
La regidora ha volgut recordar que “aquest any incrementem el servei de neteja de l’aigua amb una barca”. També ha posat èmfasi en que les dues platges disposen de zones separades per a fumadors i no fumadors, i que s’ofereixen “uns cons gratuïts perquè els fumadors no llencin les burilles a la sorra”. Les dues platges es netegen cada dia.
D’altra Banda, l’Ajuntament ha tornat a rebre el guardó de “Sendero Azul” pel sector de Camí de Ronda que va de Sant Feliu a la platja de Sant Pol, un distintiu que valora els aspectes de gestió ambiental de l’espai.

Tags: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, bandera blava, camí de ronda, medi ambient, platja, qualitat turística, Sant Feliu de Guíxols, serveis, societat, temporada turística

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Marxants del mercat de la roba de Figueres protesten per la ubicació al Firal
Notícia següent
Un treball sobre l’adaptació de l’agricultura al canvi climàtic guanya el III Premi de Recerca Jordi Montaner

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes