Les restriccions d’accés rodat a la punta del cap de Creus començaran el 10 de juny i s’allargaran fins al setembre

Cadaqués (ACN).- Les restriccions d’accés en vehicle a la punta del cap de Creus, a Cadaqués  començaran el 10 de juny i s’allargaran fins al 30 de setembre.

Durant aquest període i des de les 9.30 fins a les 20.00 hores, no s’hi podran entrar en cotxe ni en moto, a excepció dels que tinguin autorització. Aquesta autorització la podran tenir de manera permanent els veïns que paguin l’impost de vehicles al municipi i els propietaris de parcel·les o d’activitats econòmiques. De manera temporal i “puntual“, la podran demanar llogaters, empreses constructores, persones amb mobilitat reduïda, empreses que subministrin les els establiments de la zona, treballadors o persones que tinguin causes justificades.
La resta, haurà de de deixar el cotxe a l’aparcament del Corral d’en Morell i des d’allà, o bé anar-hi a peu o bé amb els busos llançadora que sortiran des d’aquest punt i del nucli urbà cada vint minuts. El trajecte oferirà tres parades: Guillola, Tudela i el far.
Tal i com va avançar l’ACN fa unes setmanes, l’Ajuntament de Cadaqués ha optat per instal·lar una càmera de control a la carretera, que llegirà les matrícules i que permetrà identificar els que tinguin autorització. D’aquesta manera, se sancionaran els que no tinguin permís per entrar-hi.
La regulació té com a objectiu lluitar contra la sobrefreqüentació de trànsit rodat a la zona, que és Reserva Integral i evitar l’afectació sobre un espai especialment sensible.

Tags: Alt Empordà, estiu, mobilitat, natura, Parc Natural del Cap de Creus, restricció de circulació, serveis, societat, temporada turística, trànsit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La història de Santa Cristina d’Aro en rutes guiades
Notícia següent
Els Jocs Emporion omplen les comarques gironines d’activitats esportives i lúdiques durant una setmana

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes