Els Jocs Emporion omplen les comarques gironines d’activitats esportives i lúdiques durant una setmana

Girona.- Els Jocs Emporion van tancar aquest diumenge una setmana plena d’activitats, en una edició especial per la situació d’emergència sanitària originada per la Covid-19.

Durant set dies, del 31 de maig al 6 de juny, les vuit comarques gironines (Alt Empordà, Baix Empordà, Cerdanya, Garrotxa, Gironès, Pla de l’Estany, Ripollès i Selva) han acollit propostes esportives, competitives i lúdiques preparades pels diferents consells esportius.
En total, hi han pres part uns 6.000 participants, entre infants, famílies i gent gran. Les activitats, des d’esports d’equip (futbol 7, voleibol o bàsquet) fins a esports individuals (atletisme, natació o gimnàstica rítmica) passant trobades multiesportives, ioga o activitats de relaxació, s’han desenvolupat garantint totes les mesures de seguretat i prevenció davant de la Covid-19. El bon clima, sobretot durant el cap de setmana, ha afavorit les activitats a l’aire lliure.
Més enllà de la vessant competitiva l’edició d’enguany ha volgut també incidir en valors bàsics en l’esport, com el respecte, el treball en equip, la companyonia, l’esforç i els comportaments cívics. Uns valors que també són vàlids en qualsevol altre àmbit de la vida.
Els Jocs Emporion estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i compten amb la coordinació tècnica dels consells esportius de les comarques gironines, i el suport i la col·laboració dels ajuntaments dels municipis on es realitzen les activitats. Com ja li corresponia l’any passat, l’edició d’enguany ha estat liderada pel Consell Esportiu de l’Alt Empordà.

V Gala Valors en Acció
Els actes associats als Jocs Emporion del 2021 es tancaran el proper dilluns, 14 de juny, a les 19 hores, en un acte a la sala La Planeta de Girona. Allà, s’hi organitzarà la Gala Valors en Acció, que reconeix els esportistes i equips que, en les seves participacions a les activitats organitzades pels diferents consells esportius de les comarques gironines, han destacat pel joc net i l’exemplaritat. En total, s’hi repartiran finalment dotze guardons.

Tags: Comarques gironines, competició, consell esportiu, esports, famílies, gent gran, infants, jocs, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Les restriccions d’accés rodat a la punta del cap de Creus començaran el 10 de juny i s’allargaran fins al setembre
Notícia següent
Set joves dibuixen un graffiti al Mercat Municipal de Roses per a commemorar el seu 35è aniversari

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes