L’Hospital de Palamós inicia un procés participatiu per incorporar la ciutadania en el projecte del nou hospital

Palamós.- L’Hospital de Palamós, gestionat per l’entitat Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, ha impulsat un procés de participació ciutadana per incorporar la visió de la ciutadania en el projecte del nou Hospital de Palamós.

El procés amb ciutadania es desenvolupa en el marc de la redacció del pla funcional assistencial  i en paral·lel a la participació de professionals ja en curs.
El pla funcional assistencial és el document on es definirà tot el que fa referència a l’estructura, l’organització dels diferents serveis o el disseny dels espais, entre altres. Aquest pla serà la base per tal que, posteriorment es faci el projecte arquitectònic que determinarà com serà el futur Hospital.
La iniciativa s’inicia avui amb un qüestionari en línia obert a la ciutadania i que estarà actiu durant dos mesos, fins el 31 de gener de 2024. En aquesta fase de la participació s’ha comptat amb la col·laboració de la Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut. A més, està previst fer, amb dinàmica participativa, un grup focal amb les associacions de pacients del Baix Empordà.
El procés té per objectiu incorporar l’experiència de la ciutadania, determinar aspectes prioritaris per als usuaris i recollir propostes a tenir en compte en el projecte del nou hospital.

Com participar-hi
El formulari en línia està dirigit especialment a persones que siguin o hagin estat usuàries de l’Hospital de Palamós (tant pacients com familiars), però també està obert per a la ciutadania en general. El procés per a participar-hi és senzill: només cal tenir 16 anys o més i accedir al qüestionari a través d’un enllaç o codi QR, triant si es vol respondre en català o castellà.
Els cartells, tant físics com digitals, porten un codi QR que es pot escanejar amb el telèfon mòbil i que enllaça directament amb el qüestionari telemàtic.
Al qüestionari, en primer lloc, cal indicar el perfil del participant, i tot seguit hi ha tres blocs de preguntes sobre: accés i mobilitat externa i interna; característiques dels serveis i espais en relació a confort, intimitat, informació, entreteniment; i finalment un tercer bloc sobre altres serveis.
S’informarà del procés participatiu amb accés al qüestionari a les pantalles de l’hospital, als centres d’atenció primària del Baix Empordà i al centre sociosanitari Palamós Gent Gran.
A més els interessats podran accedir al qüestionari telemàtic a través del portal de participació ciutadana de la Generalitat de Catalunya: participa.gencat.cat.

Tags: enquesta, hospital de palamós, palamós, participacio ciutadana, projecte, Salut, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Projecció de “L’antic hospital de la misericòrdia de Sant Feliu de Guíxols” d’Anna Vicens
Notícia següent
L’Aula Gastronòmica de l’Empordà forma 15 persones a l’atur i en risc d’exclusió social

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes