L’Aula Gastronòmica de l’Empordà forma 15 persones a l’atur i en risc d’exclusió social

Vall-llobrega.- Del 6 al 17 de novembre, l’Aula Gastronòmica de l’Empordà ha acollit i format en matèria de cuina i sala en restaurant i bar un total de 15 persones en situació d’atur i risc d’exclusió social, a través d’una iniciativa subvencionada per la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank.

El curs, que ha estat dirigit per la formadora Berta Dotú, ha ensenyat als participants diverses nocions tant teòriques com pràctiques, de les professions de cuina i de sala, incloent formació de manipulació d’aliments. El temari ha tractat punts com l’organigrama d’un restaurant; el tall de peix, carn i verdures; la mise en place; la maquinària i l’utillatge a sala i cuina; la barra i el servei; la presa de comandes; o les elaboracions de receptes amb carn, peix i vegetals, a més de postres.

Un win-win per a treballadors i empreses
Des de la borsa de treball de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre es posarà a disposició dels seus establiments associats els currículums de les 15 persones que han assistit a la formació. Plantejaments com aquests poden ser una bona resposta a les creixents dificultats que té el sector per trobar personal.

Tags: atur, aula gastronòmica, cuina, exclusió social, formació, gastronomia, obra social "La Caixa", serveis, societat, Vall-llobrega
Notícia anterior
L’Hospital de Palamós inicia un procés participatiu per incorporar la ciutadania en el projecte del nou hospital
Notícia següent
Balanç positiu de la participació d’Arrelem a la 629a Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes