L’INS Ridaura rep el segell internacional “Label France Éducation”

Vall d’Aro.- Aquest dimarts al matí l’INS Ridaura ha rebut el distintiu internacional “Label France Éducation” en un acte celebrat al mateix institut.

Hi han poarticipat el Cònsol General de França a Barcelona, M. Olivier Ramadour; la responsable de Cooperació Lingüística i Educativa a l’Ambaixada de França, Laure Juanchich; el responsable de Coordinació i Planificació Escolar del Departament d’Educació, Xavier Vilà; la directora de l’institut, Nuria Albertí; l’alcalde de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, Maurici Jiménez; i la regidora d’Ensenyament de Santa Cristina d’Aro, Sònia  Rodríguez.
El segell “Label France Éducation” és una distinció internacional, atorgada pel Ministeri d’Afers Exteriors de la República Francesa, que selecciona arreu del món aquells centres educatius que sobresurten especialment per oferir un ensenyament bilingüe de la llengua i la cultura franceses de la màxima qualitat i excel·lència oferint, alhora, l’ensenyament d’altres matèries en aquest idioma.
Es concedeix per un període de tres anys, essent renovable al finalitzar aquest període, després d’una nova avaluació positiva. La concessió del segell implica, a més, formar part de la xarxa mundial “Label France Éducation”, que concedeix accés privilegiat a serveis que reforcen la qualitat de l’ensenyament, així com sessions de formació per al professorat, suport econòmica a projectes d’innovació educativa, intercanvis d’experiències entre els responsables del centres de la xarxa o accés a nombrosos recursos en línia.
En la seva intervenció, la regidora d’Ensenyament de Santa Cristina d’Aro, Sònia Rodríguez, ha posat en valor les tasques d’ensenyament en francès realitzades a l’institut i ha encoratjat a seguir amb aquesta proposta educativa que representa tot un engranatge que engreixa de forma positiva la nostra societat.

Tags: Castell-Platja d’Aro, cultura, educacio, estat francès, idiomes, instituts, llengua, reconeixement, Santa Cristina d'Aro, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Comença el període de presentació propostes pel guardó Bisbalenc/a de l’Any 2023
Notícia següent
La sequera i el canvi climàtic limitaran la producció de tòfona i no s’arribarà a les 3 tones de l’any passat

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes