Marlon Veitl, nou president de Costa Brava Hotels de luxe

Costa Brava.- Marlon Veitl és el nou president de Costa Brava Hotels de Luxe (CBHL), l’associació que aplega la millor oferta hotelera del litoral i prelitoral gironí, amb 17 hotels de 5 i 4 estrelles situats a diverses poblacions de les comarques de l’Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva.

El nou responsable de la marca CBHL, que agafa el relleu de Xavier Rocas –director de l’Hotel Mas de Torrent–, forma part de la tercera generació Veitl a l’Hotel Vistabella, un hotel boutique romàntic de 34 habitacions i 5 estrelles situat a primera línia de mar a la població de Roses.

Trajectòria de Marlon Veitl
Marlon Veitl (Figueres, 1984) prové d’una família estretament lligada a l’hostaleria i a la Costa Brava. Nét dels fundadors de l’Hotel Vistabella –creat el 1963–, en Marlon s’ha forjat com a persona i professional veient créixer aquest luxós establiment de Roses. Amb només 16 anys, va començar com a cambrer del restaurant El Pirata i paral·lelament ajudava a la cuina del restaurant Els Brancs. De fet, en acabar els estudis de Batxillerat als EUA, es va convertir en l’encarregat del primer i en el maître del segon.
En acabar la temporada, Veitl va viatjar a Bèlgica per formar-se en cuina i va estar uns mesos treballant dins la cuina d’un restaurant de dues estrelles Michelin. Més tard, va estudiar la carrera universitària d’Empresarials i Hostaleria a Suïssa, i ja el 2009 es va centrar en la gestió de l’Hotel Vistabella juntament amb el seu germà René.
Amb el relleu generacional es va optar per introduir nous canvis, entre els quals destaca l’aposta per l’oferta gastronòmica. En Marlon va agafar les regnes del restaurant Els Brancs i el va convertir en una referència, fins al punt que el 2012 es va assolir la primera estrella Michelin.
Després d’aquest reconeixement, Marlon Veitl va decidir ampliar l’oferta gastronòmica més enllà de l’Hotel Vistabella, i actualment encapçala altres projectes ubicats a Roses: La Tapa (tapes de la zona); l’aMare (restaurant italià amb productes de proximitat); i el GastroMar (cuina mediterrània i excel·lent oferta vinícola).

Costa Brava Hotels de Luxe
L’origen del turisme a la Costa Brava es remunta a principis del passat segle XX. Des d’aleshores, l’oferta ha anat creixent progressivament. Per aquest motiu, els objectius principals de Costa Brava Hotels de Luxe són: agrupar una oferta hotelera de més qualitat, generar sinergies amb altres sectors de luxe (gastronomia, shopping, golf, cultura, etc.), facilitar l’accés a la informació sobre aquest segment de l’oferta hotelera, generar més satisfacció al client final i reforçar la imatge de marca del destí Costa Brava.

Tags: Alt i Baix empordà, costa brava, Costa Brava Centre, gastronomia, hostaleria, hotels, president, societat, turisme, turisme de luxe

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Finalitzen les obres de consolidació del paviment de sauló situat davant l’escenari del passeig de Mar de Palamós
Notícia següent
Desconvoquen la vaga d’escombraries de Figueres per “responsabilitat” davant la pandèmia

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes