Més de 300 persones participen al dinar de la gent gran de Calonge i Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni

Un total de 320 persones majors de 70 anys van participar en el dinar d’homenatge a la gent gran de Calonge i Sant Antoni, que va tenir lloc al Palau Firal la setmana passada.

Aquest acte era la cloenda de la Setmana de l’Envelliment Actiu, que enguany arribava a la tercera edició i que es va celebrar del 9 al 16 de maig.
Durant aquests dies es van organitzar una vintena d’activitats amb l’objectiu de promoure accions destinades a fomentar el benestar, l’activitat i l’envelliment saludable entre la gent gran del municipi. Entre les activitats que es van organitzar hi havia tallers de cuina, d’informàtica, caminades saludables, tallers de reforç de la memòria, jocs cognitius, tallers artístics, ball, activitats d’exercici físic, dansa i cinema, que es van dur a terme, amb la col·laboració de l’Associació Pots, al Casal L’Amistat de Calonge i al Nou Casal de Sant Antoni.
La Setmana de l’Envelliment Actiu està impulsada per la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la qual ha estat valorada molt positivament des del consistori: “Vull agrair la bona resposta de la gent gran del nostre municipi a la setmana de reconeixement i homenatge que organitzem des de l’Ajuntament per a les persones grans, promovent un envelliment actiu per a que tinguin espai i veu a les dinàmiques que es fan i amb una visió positiva”, manifesta la regidora de Gent Gran, Mercè Orduña.

Tags: Ajuntament de Calonge, Calonge i Sant Antoni, cultura, envelliment actiu, festa, gent gran, reconeixement, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Coworking la Bisbal obre les seves portes aquest dijous
Notícia següent
Palafrugell acull el cohabiting de primera residència per revitalitzar el municipi i evitar l’especulació

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes