El Coworking la Bisbal obre les seves portes aquest dijous

La Bisbal d’Empordà

Aquest dijous, a partir de les 19 hores, el Coworking la Bisbal obre les seves portes a tothom per tal de fer conèixer l’espai, així com les empreses que actualment s’hi allotgen.

La jornada Networking consistirà en una trobada informal i d’accés lliure, especialment dirigida a totes aquelles persones interessades en el camp de la innovació social, la sostenibilitat ambiental, l’emprenedoria o els coworkings. Es farà dins el mateix Coworking la Bisbal i les empreses allotjades faran una presentació dels seus serveis i missió, així com dels seus projectes amb visió social. Cal tenir present que el Coworking la Bisbal està gestionat per l’Ajuntament de la Bisbal i la jornada ha estat organitzada conjuntament entre les àrees de Drets Socials, Promoció Econòmica i les empreses que actualment formen part de l’espai.
El Coworking la Bisbal va entrar en funcionament l’any 2021, i té l’objectiu d’oferir un espai de treball i d’interacció entre empreses de nova creació que tenen com a objectiu la innovació social o la sostenibilitat ambiental. Actualment hi ha tres empreses allotjades i dues que ja han acabat la seva estada. Es poden seguir les novetats del Coworking i de la jornada a l’Instagram @coworkinglabisbal.

Una visió empresarial cap a la innovació social i a la sostenibilitat ambiental
El Coworking la Bisbal està situat a l’edifici Ajuntament Vell, al número 17 del carrer de les Mesures de la Bisbal. Es tracta d’un servei públic dirigit a persones emprenedores i empreses de nova creació que, sigui quin sigui el seu model de negoci, tinguin una visió empresarial cap a la innovació social i a la sostenibilitat ambiental.
El Coworking la Bisbal és un espai de treball a la Bisbal per fomentar l’emprenedoria i l’autoocupació de persones i empreses que tinguin en el seu pla de negoci criteris d’innovació social i que busquin satisfer demandes que millorin el benestar, les condicions de vida, el nivell cultural, la igualtat i inclusió social o la sostenibilitat ecològica del territori. Vols esdevenir un espai de trobada que permeti la interacció i col·laboració entre les persones i empreses i que faciliti la creació de sinergies, la cooperació, el suport mutu i la compartició de coneixements.

Tags: coworking, Emprenedoria, empreses, innovació, La Bisbal d'Empordà, negoci, portes obertes, serveis, societat, sostenibilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Nou Servei Jurídic en matèria d’estrangeria al Baix Empordà
Notícia següent
Més de 300 persones participen al dinar de la gent gran de Calonge i Sant Antoni

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes