“Molt agraïts!”: Comunicat de premsa de l’Associació Xiringuitos de Catalunya

Catalunya.- Els membres de la junta directiva de l’Associació Xiringuitos de Catalunya volem agrair públicament a la Direcció General de Polítiques de Muntanya i del Litoral les seva empatia i capacitat de diàleg en la crida feta pel sector davant l’actual crisi generada per la covid-19.

Volem també felicitar a alguns ajuntaments del país, com els de Platja d’Aro, Lloret de Mar, Masnou, Castelldefels, Roda de Berà i alguns altres per la seva disposició real al diàleg i comprensió de la situació, oferint solucions creatives que han permès arribar a acords o estar a punt de assolir-los. També fer un reconeixement especial a la rectificació feta per Barcelona que ha aconseguit capgirar la situació inicial de bloqueig i arribar a un gran acord amb els Xiringuitos de la ciutat.
Dit això volem recordar que una part important dels nostres associats, encara no han aconseguit arribar a cap solució satisfactòria, i que una part de la mateixa passa per que les millores aportades des del Departament de Territori i Sostenibilitat i treballades pel Sr. Albert Alins, Director General de Polítiques de Muntanya i del Litoral, i el Sots Director Sr. Francesc Xavier Berga i Vayreda i que fan referencia als serveis en platges urbanes es facin extensibles a les platges naturals, amb les limitacions i proporcionalitat que les seves especials característiques comporten.
També fem una crida especifica als ajuntaments com els d’Arenys de Mar, Vilassar de Mar o L’Estartit, i molts altres que fins ara no han donat resposta a la situació que pateixen els seus conciutadans o que els han ofert solucions inassumibles, a que entenguin la critica situació que viuen alguns serveis de les seves platges i a que posin en valor la aportació a l’economia local i el manteniment de llocs de treball, que la seva incomprensió posa en perill.
Nosaltres seguirem oberts al diàleg i a la recerca de solucions fins que tots els nostres associats hagin trobat respostes a les seves demandes, i no ens aturarem en la denuncia del que considerem és un greu i lamentable error, que posa en risc el benestar i la pau social d’algunes platges catalanes.

Tags: bars, Catalunya, comunicat, coronavirus, desconfinament, restauració, Salut, serveis, societat, xiringuitos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Escala creu que té prou platges perquè tothom pugui banyar-s’hi i demana a la gent que sigui responsable
Notícia següent
Totes les persones grans de la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu han donat negatiu al test de la Covid-19

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes