Neix RE_Palafrugell, un espai de reflexió a través d’activitats d’oci i de l’àmbit professional

Palafrugell.- El cap de setmana del 21 al 23 d’octubre Palafrugell celebra el RE_Palafrugell, un nou esdeveniment amb una doble vessant: una professional (RE_Arquitectura) i una pel públic general (RE_Viu), durant la qual s’oferiran més de 40 activitats per gaudir del municipi.

El RE_Palafrugell neix a iniciativa de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell amb l’objectiu de crear un espai de reflexió a través d’activitats d’oci i també en l’àmbit professional, des d’on es posi en valor un territori cada cop més compromès amb la seva realitat.
Amb el RE_Viu es presenten iniciatives privades RE_pensades per mostrar alternatives de fer turisme al municipi de Palafrugell tenint en compte criteris de sostenibilitat. no només ecològica i mediambiental, sinó també socioeconòmics.
Així doncs s’han tingut en compte activitats que fomentin la consciència de la salut mitjançant l’alimentació o activitats a l’aire lliure, així com de consum més responsable i ús de productes de proximitat i de temporada. Per exemple, es podrà fer una sessió de ioga seguida d’un taller de cosmètica natural i d’un brunch saludable; un taller de còctels davant la platja de Tamariu amb vermut propi de l’establiment; o una pedalada popular en família pels carrils bici del municipi, entre moltes altres activitats.
Amb el RE_Arquitectura, divendres 21, amb la implicació del COAC s’oferiran ponències sobre materials, estructures i exemples d’edificacions que tenen en compte criteris de sostenibilitat aplicables a l’arquitectura. La jornada es farà al nou auditori del jardí botànic de Cap Roig, que per sí sol ja té un gran interès arquitectònic.
Per arrodonir el cap de setmana, empreses d’allotjament del municipi oferiran un 20% de descompte en les reserves per aquelles nits, restaurants oferiran un menú especial i comerços promouran aquells productes i marques dels seus establiments, que van en la línia de l’esdeveniment.
El web re.palafrugell.cat conté el programa i les inscripcions a la jornada RE_Arquitectura de divendres 21 d’octubre, així com les activitats que s’ofereixen dissabte 22 i diumenge 23 dins el context del RE_Viu i els seus canals de reserva.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, arquitectura, IPEP Palafrugell, jornades, medi ambient, productes de proximitat, promoció econòmica, Salut, societat, sostenibilitat, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Afectacions en béns materials per la pedregada del 30 d’agost i discrepàncies amb les companyies asseguradores
Notícia següent
Els preus a Girona baixen un 0,8 al setembre i l’IPC interanual se situa al 9,5

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes