Nou Servei Jurídic en matèria d’estrangeria al Baix Empordà

Baix Empordà

El passat mes d’abril es va iniciar un nou Servei Jurídic en matèria d’estrangeria al Baix Empordà, en coordinació amb el Servei d’Acollida comarcal.

Aquest servei té per objectiu oferir assessorament i suport jurídic especialitzat en tot allò relacionat amb els processos d’estrangeria, dels quals se’n deriven tràmits administratius.
Les destinatàries són persones estrangeres que vulguin regularitzar la seva situació administrativa, així com persones regulars que volen reagrupar els seus familiars dels països d’origen. L’assessorament és universal, però la tramitació de documentació es farà només per aquelles persones que no disposin de mitjans econòmics suficients. L’advocada no atén consultes jurídiques que no siguin d’estrangeria.
En total hi ha 6 punts d’atenció distribuïts per a la comarca, concretament a Calonge-St. Antoni, Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, La Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós i Torroella de Montgrí-L’Estartit. Sant Feliu de Guíxols disposa d’un servei propi de l’Ajuntament.
Per demanar cita, es pot fer mitjançant el Servei d’Acollida Comarcal o bé, contactant amb els Serveis Socials de cada municipi.
El fet que el Consell Comarcal del Baix Empordà hagi apostat per oferir un Servei Jurídic d’Estrangeria Comarcal és una fita important que s’emmarca en la voluntat política de fer arribar el servei de manera equitativa a tot el territori, facilitant l’accés de qualsevol persona que visqui a la comarca.

Tags: assessorament, Baix Empordà, Consell Comarcal, estranger, immigració, serveis, serveis jurídics, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Portbou torna a ser patró de la Càtedra Walter Benjamin de la UdG després d’un acord entre les dues parts
Notícia següent
El Coworking la Bisbal obre les seves portes aquest dijous

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes