Nova edició del cicle “Parlem d’Educació a la Bisbal d’Empordà” amb una conferència d’Eva Bach

La Bisbal d’Empordà.- Què és i què no és l’autoestima? Com ha de ser la comunicació per potenciar l’autoestima? Seran alguna de les qüestions que es tractaran al cicle “Parlem d’Educació a la Bisbal d’Empordà”.

La sisena edició de la proposta educativa organitzada per les AFA de la Bisbal d’Empordà i l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà consistirà en una conferència a càrrec de l’escriptora i pedagoga Eva Bach, sobre actituds per afavorir la comunicació i una santa autoestima en infants i adolescents. Tindrà lloc aquest divendres 10 de maig, a les 10 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Bisbal.
Eva Bach és una de les pioneres en la introducció de l’educació emocional i el creixement personal en els àmbits educatiu i familiar a Catalunya i en algunes altres comunitats autònomes del país. L’apassionen l’educació i les relacions humanes, alhora que treballa per desenvolupar noves formes de comunicació que «obrin els cors», que resultin balsàmiques i tranquil·litzadores, que afavoreixin una comprensió més profunda d’un mateix i dels altres, i que extreguin el millor de cada ser humà per posar-ho al servei d’un bon futur personal i col·lectiu.

Tags: cicle, conferència, cultura, educacio, famílies, infants, joves, La Bisbal d'Empordà, pedagogia, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
95 platges i 23 ports, guardonats amb la Bandera Blava 2024 a Catalunya
Notícia següent
El festival mariner Palamós Terra de Mar estarà dedicat enguany a l’esport de la vela, amb una especial atenció a la Copa Amèrica

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes