Nova edició del curs FPO DUAL de socorrista en instal·lacions aquàtiques i de tècnic de natació a Palafrugell

Palafrugell.- El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ipep (SOMI) i l’empresa SH Concept Formació col·laboren, un any més, per oferir formació ocupacional gratuïta en socorrisme a Palafrugell.

Aquest curs, que arriba ja a la seva 4ª edició, està totoalment subvencionat i impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons del Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE).
El programa del curs consta de tres blocs principals: la formació, la contractació i la orientació dels joves. La formació està dirigida a joves d’entre 16 i 29 anys, que hagin superat l’ESO o unes proves de competències clau i que estiguin inscrits al SOC com a DONO (Demandant d’Ocupació No Ocupat).
El curs té 15 places disponibles. Per poder accedir-hi es realitzarà un procés de selecció acurat dels joves, amb entrevistes personals i també caldrà superar una prova de nivell de piscina de 200 metres en 4 minuts. Les persones seleccionades signaran un contracte de formació en alternança. Es tracta d’un contracte de 12 mesos, de 40 hores setmanals i inclou formació i treball.
La formació consta d’una part teòrica i una pràctica, amb un total de 630 hores i en la que s’obtindran 2 Certificats de Professionalitat. La part teòrica s’imparteix a Can Genís de Palafrugell i la part pràctica a la Piscina Municipal de Palafrugell.
El Certificats de Professionalitat són titulacions oficials vàlides a tot l’Estat i acrediten el domini de determinades competències que capaciten per a desenvolupar una activitat laboral. Els Certificats de Professionalitat formen part de la Formació Professional per a l’Ocupació i permeten l’accés al món laboral.
La FPO Dual té dos objectius principals. Per una banda, pretén facilitar a les persones joves en situació d’atur, sense qualificació o nivell formatiu baix i amb més dificultats d’accedir al mercat laboral, la millora de la seva ocupabilitat mitjançant la formació dual: certificat de professionalitat i un contracte de formació i aprenentatge. I per altra banda, vol proporcionar treballadors qualificats a les empreses amb dificultats per trobar-ne.
Més informació i inscripcions clicant en aquest enllaç.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, aprenentage, contractació, formació, IPEP Palafrugell, joventut, joves, medi aquàtic, natació, ocupació, orientació, socorrisme, treball

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Els agraïments per les actuacions derivades de la pedregada protagonitzen la Diada Patronal de la Policial Local de la Bisbal
Notícia següent
El Gremi d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre celebra la seva festa anual amb la 41ª edició

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes