El Gremi d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre celebra la seva festa anual amb la 41ª edició

Pals.- Aquest dilluns les instal·lacions de l’Hotel La Costa i el Golf de Pals van acollir l’edició 2022 de la Festa del Gremi d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.

La jornada va reunir prop de 180 persones entre associats de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, proveïdors i col·laboradors habituals del Grup Costa Brava Centre i treballadors del mateix grup.
La jornada  va començar de bon matí amb un torneig de pàdel en el que hi van competir vuit conjunts integrats tant per associats del Gremi com per directius i treballadors de les entitats organitzadores. Al llarg de la jornada els assistents a l’esdeveniment també van poder gaudir d’un clínic d’iniciació al golf ofert per l’equip del Golf de Pals, així com d’una sessió de ioga a càrrec de Nina Manich.  Entre totes tres activitats hi va haver més d’una cinquantena de participants.
Finalment, va tenir lloc el plat fort de la Festa del Gremi: el dinar de germanor que va asseure a les taules del restaurant Golf de Pals a tots els assistents a la festa. L’àpat va comptar amb els plats de cassola de diversos restaurants associats de la zona, les begudes aportades pels proveïdors i col·laboradors habituals de l’associació i la participació dels estudiants de cuina i sala de l’INS Baix Empordà.

El dinar es va culminar amb el brindis i els parlaments dels presidents de les entitats que conformen el Grup Costa Brava Centre: Bàrbara Hallé, de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre; Vicenç Fajardo, de la Cuina de l’Empordanet; Jordi Mias, de Costa Brava Verd Hotels; i Genís Dalmau, de Cooperativa Costa Brava Centre. Els discursos van fer referència a la ferma voluntat del sector de dignificar el treball dels professionals, així com a les bones dades d’ocupació turística en el que portem d’any.
La festa es va cloure amb l’entrega de premis del torneig de pàdel i el sorteig d’una trentena de regals aportats pels proveïdors. Aquesta iniciativa, duta a terme per primera vegada, va tenir els assistents ben engrescats fins al final.

Tags: Baix Empordà, comerç, Costa Brava Centre, cuina de l'empordanet, festa, gastronomia, Golf de Pals, hostaleria i turisme, hotels, restauració, societat, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Nova edició del curs FPO DUAL de socorrista en instal·lacions aquàtiques i de tècnic de natació a Palafrugell
Notícia següent
L’Associació d’art i patrimoni Clau de Volta de Palamós organitza el cicle d’activitats “La mirada pòstuma” i el passatge del terror “La maledicció de les bruixes”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes