Nova temporada expositiva a la galeria Enlace Art de Serra de Daró

Serra de Daró

Aquest proper dissabte 22 de juny, a les 19 hores, la galeria Enlace Art de Serra de Daró dóna la benvinguda a l’estiu amb quatre exposicions individuals que es podran gaudir de manera conjunta.

El primer que trobarà el visitant seran els darrers treballs de l’escultora Tània Font (Palamós, 1978), unes obres que destaquen per la seva acurada realització i on el món interior femení és un dels seus referents habituals. A data d’avui la Tània ja és una creadora coneguda arreu, i un dels millors exemples d’aquesta nova generació d’artistes empoderades de casa nostra.
La segona mostra és la de format més petit, una quinzena d’obres originals, però resulta que el seu autor és l’universal Salvador Dalí. Parlem d’una petita tria de treballs escollits per Mariana Costessich i Toni Álvarez de Arana, gerent i director d’art, respectivament, de la galeria Enlace Art. La sel·lecció ocupa des de l’any 1921 fins a 1979, i inclou joies com una col·laboració amb Walt Disney del 1946, o un fantàstic bodegó cubista de l’any 1925.
La nau principal, per la seva banda, estarà ocupada per un tàndem de dos amics que estan molt acostumats a presentar els seus treballs a la vegada, parlem d’en Nei Albertí (Sant Feliu de Guíxols, 1975) i l’Àlex Pallí, (Sant Feliu de Guíxols, 1972), dos artistes ganxons amb una trajectòria consolidada, i amb una obra que destaca per la seva elegància i frescor.
Aquesta vegada, sota el paraigües de Salvador Dalí, la gent d’Enlace Art han redoblat la seva aposta per l’art de proximitat, de quilòmetre zero. Sense necessitat de recolzar-se en altres figures internacionals.
Les exposicions es podran visitar fins el 15 de setembre. La galeria obre cada dia menys dilluns. A més, al mateix espai, ara també disposen d’un sector dedicat al subministrament de productes per l’artista professional: Teles, bastidors, pintures…

Tags: art contemporani, artistes locals, cultura, escultura, exposició temporal, pintura, Serra de Daró, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Creu Roja Girona atén 1.450 sol·licitants de protecció internacional i temporal: un pas per a la seva autonomia i una vida digna
Notícia següent
La Flama del Canigó encendrà diumenge la foguera de la revetlla de Sant Joan de la Bisbal

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes