Noves exposicions al CAP de Palamós i l’Hospital de Palamós

Palamós.- Aquesta setmana SSIBE estrena dues noves exposicions als seus centres, coincidint amb dos dies mundials que se celebren aquest divendres 29 de setembre: el Dia Mundial del Cor i el Dia Internacional de conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament alimentaris.

Malbaratament alimentari
En concret, a la zona expositiva del CAP de Palamós, s’instal·laran diferents panells amb recomanacions sobre el malbaratament, englobades en tres grans apartats com són la de planificació de la compra, el reaprofitament de les sobres i la revisió de les neveres.
Els consells i recomanacions són de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària i posen en relleu què pot fer cada ciutadà per reduir els 34kg que cada català llença a la brossa d’aliments que es podrien haver consumit.
Des de l’any passat, les cafeteries de Palamós Gent Gran i de l’Hospital de Palamós estan adherides a la plataforma “Too Good To Go” per evitar el malbaratament del menjar dels ostres establiments.

Pensa en el teu cor
A la zona de consultes externes de l’Hospital de Palamós, s’hi exposaran recomanacions i consells per a la prevenció del risc cardiovascular, englobades en tres grans apartats: l’alimentació, l’activitat física i la deshabituació tabàquica.
Són recomanacions de la Sociedad Española de Cardiología per tal de promoure hàbits saludables i evitar morts prematures per les malalties cardiovasculars.
Des de març de l’any passat, l’Hospital de Palamós disposa de la Unitat d’Insuficiència Cardíaca (UIC), que té per objectiu millorar l’atenció i el pronòstic a les persones del Baix Empordà amb aquesta patologia.

Tags: cardiologia, dia mundial, exposicions, malbaratament alimentari, palamós, Salut, serveis, societat, SSIBE
Notícia anterior
L’Ajuntament de Palafrugell destinarà 3.000 euros als afectats pel terratrèmol al Marroc
Notícia següent
Calonge i Sant Antoni acull la Setmana de l’Empresa i l’Emprenedoria

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes