Obert fins al 30 de setembre el termini de presentació sol·licituds per a les subvencions a les activitats econòmiques locals de Palafrugell

Palafrugell.- Fins al 30 de setembre de 2002 es poden presentar les sol·licituds per a l’atorgament de subvencions a les activitats econòmiques locals que hagin dut a terme determinades inversions de millora.

Aquestes inversions s’han d’haver realitzat entre l’1 de setembre de 2021 i el 31 d’agost de 2022. L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) és l’entitat encarregada de gestionar l’atorgament de les subvencions.
Les persones jurídiques hauran de presentar la sol·licitud telemàticament a través de la Seu electrònica. Les persones físiques podran fer-ho telemàticament, o bé de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).
Es subvencionaran les actuacions relacionades amb els capítols següents:
• Millora de la imatge exterior de les activitats econòmiques.
• Reforma dels establiments comercials i/o activitats econòmiques.
• Foment de l’emprenedoria.
• Millora d’estalvi energètic.
• Foment de la innovació i la competitivitat.
• Cessió de negoci.
• Fibra òptica empreses polígons d’activitat econòmica de Palafrugell.

La subvenció que podran rebre les empreses per les actuacions realitzades, serà com a màxim del 40% sobre el cost de l’actuació, fins a un límit de 2.000 euros per empresa, excepte per al capítol 7.
En el cas del capítol 7, la subvenció que podran rebre les empreses per les actuacions realitzades, serà com a màxim del 50% sobre el cost de l’actuació, fins a un límit de 1.000 euros per empresa.
Es poden consultar les bases de la convocatòria clicant en aquest enllaç.

Tags: activitats econòmiques, ajudes, Ajuntament de Palafrugell, comerç, Emprenedoria, empreses, estalvi energètic, innovació, inversions, IPEP Palafrugell, millores, Palafrugell, promoció econòmica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Una cinquantena d’assistents a la inauguració de l’exposició per la recuperació de la memòria històrica del barri del Convent de la Bisbal
Notícia següent
Arriba una nova edició de la Travessia a Sant Feliu de Guíxols

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes