Palafrugell es prepara per viure un pont de maig ple de música i color amb la 14a edició del Festival Flors i Violes

Palafrugell.- Els dies 28, 29 i 30 d’abril i 1 de maig al matí, Palafrugell tornarà a acollir el Festival Flors i Violes, organitzat per l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP).

Enguany, s’ha recuperat totalment l’essència del Festival d’espais i carrers que caracteritzava el Flors i Violes de les edicions anteriors a la pandèmia. Durant els dies del Festival hi haurà més d’un centenar d’activitats, gairebé totes gratuïtes.
El Festival començarà amb un espectacle inaugural el divendres 28 d’abril al vespre, a la plaça de Can Mario. Es tracta de l’espectacle “Flotados. Parem el món per un instant”, premi al millor espectacle de teatre de carrer a la XXII edició dels Premis Max de les Arts Escèniques, de la companyia David Moreno Cia & Cristina Calleja. Aquest espectacle de llum, projeccions, música i dansa aèria, de gran èxit internacional, ha estat representat a 21 països i 4 continents. S’oferiran dues sessions, la primera a les 21.30 i la segona a les 22.45 hores.
Cal destacar de nou la col·laboració publico-privada, amb la decoració d’una quarantena de carrers, patis i espais del centre i la participació activa d’entitats i establiments que organitzen activitats i obren les seves portes amb ambientació. Al mateix temps, es descobriran espais inèdits com ara: l’Antiga Escola d’Arts i Oficis (el nou IPEP), la plaça del Priorat de Santa Anna, el pati de Can Rosés o el carrer de l’Allada – dins la Vila.
Els dos escenaris principals se situaran a Els Forns, on hi haurà els concerts de vespre-nit i una zona de food truck per acompanyar-los; i a la plaça del Priorat de Santa Anna, que a part de ser un dels espais inèdits, serà el marc d’actuacions i activitats durant els dies del Festival.
Com a complement al Festival, es podrà tornar a gaudir del ja habitual menú Flors i Violes, que ofereixen diversos restaurants del municipi, així com de la recuperació del Mercat d’artesans, als carrers dels Valls i Cavallers, organitzat per Oohx!gen.
De la mateixa manera, els espais culturals del municipi faran jornades de portes obertes i activitats en motiu del Festival.
Es pot consultar tota la programació a www.florsivioles.cat.

Tags: activitats culturals, cultura, festival, flors, Flors i Violes, gastronomia, IPEP Palafrugell, Palafrugell, promoció econòmica, societat
Notícia anterior
El projecte “Palamós Peix” es promociona aquesta setmana a la fira mundial de productes del mar, Seafood Expo Global
Notícia següent
Novetat editorial: “50 converses a peu de carrer”, de Jordi Bataller i Darnaculleta

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes