Palafrugell impulsa el teletreball entre el 60% de la seva plantilla

Palafrugell.- L’Ajuntament de Palafrugell no ha aturat la seva activitat durant l’emergència sanitària de la Covid-19 i ha impulsat el teletreball entre la gran majoria de la seva plantilla per seguir oferint servei a la ciutadania.

La pràctica totalitat dels empleats, el 60%, estan actualment treballant des de casa. La resta és personal realitza serveis essencials, com pot ser la policia local, protecció civil, manteniment, conserges o el personal de serveis socials.
Així l’Ajuntament va començar a preparar un sistema de teletreball per als treballadors municipals al mes de març, que han sumat prop de 200 persones. L’objectiu principal era adaptar el funcionament del consistori a l’estat d’alarma decretat pel Govern central per garantir en tot moment l’atenció ciutadana sense perdre prestacions i provocant la màxima flexibilitat i facilitat per a realitzar tramitacions via telemàtica.
D’altra banda, Pau Lladó, regidor de règim interior, afirma que “hem demostrat que som un ajuntament modèlic en aplicar el teletreball” i confirma que “aquesta crisi ens han de servir per impulsar el teletreball a nivell organitzatiu de cara al futur”. Finalment, també recorda que des de l’inici d’any, “hem estat capaços de fer front a les destrosses del temporal Glòria i ara a aquesta pandèmia“.
Amb aquest pla de treball, a data d’avui, es pot garantir l’atenció ciutadana i els serveis municipals a distància. Paral·lelament, al web municipal s’hi pot trobar tota la informació referent per trobar tots els telèfons i correus electrònics corresponents a les diferents àrees. A hores d’ara, des del consistori també es treballa per poder arribar als col·lectius que es troben afectats per al bretxa informàtica.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, atenció ciutadana, confinament, coronavirus, Salut, serveis, societat, teletreball

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Cuina de resistència #10: Patata enmascarada amb costelló de porc, cigrons i xampinyons
Notícia següent
La paralització del comerç urbà a les comarques gironines per la COVID-19 posa en risc molts negocis

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes