Cuina de resistència #10: Patata enmascarada amb costelló de porc, cigrons i xampinyons

Tomàs Brull

El xef de La Cala Taverna de Palamós ens porta una recepta assequible per aquests dies de confinament: Patata enmascarada amb costelló de porc, cigrons i xampinyons.

Aquí teniu el vídeo:

La Cala Taverna
(c/ Notaries, 20 – 17230 Palamós)
Telèfons: ‎872 20 46 48 / ‎601 90 11 90
@lacalataverna

Tags: #JoSocEmpordà, confinament, cuina, cuina de resistència, cuina tradicional, gastronomia, receptes, Tomàs Brull

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El rebost d’en Llenas
Notícia següent
Palafrugell impulsa el teletreball entre el 60% de la seva plantilla

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes