Palafrugell instal·la 3 gàlibs en aparcaments de Llafranc per evitar el mal ús de les zones d’estacionament per part de les autocaravanes

Palafrugell.- L’Ajuntament de Palafrugell ha instal·lat gàlibs a tres aparcaments de titularitat municipal prohibint així l’accés a autocaravanes i el conseqüent campament de persones en espais del municipi on s’havien rebut queixes reiterades per part de veïns de la zona.

En concret, s’han col·locat limitadors d’alçada a l’entrada dels dos aparcaments situats al final de l’autovia, prop de l’accés a Calella de Palafrugell i un a la zona d’estacionament del carrer Carudo, a Llafranc, El fet de trobar-se aquests espais d’aparcament molt properes a les zones costaneres va provocar que durant determinades èpoques de l’any, grups d’autocaravanes s’hi instal·lessin durant diversos dies de manera consecutiva. Durant aquests pics d’ocupació, les queixes dels usuaris van fer que finalment s’optés per la instal·lació d’aquestes estructures que dificulten l’accés als vehicles de grans dimensions com són les caravanes i l’espai quedi destinat als vehicles més utilitaris.
Actualment, això ha permès reordenar l’estacionament a zones habilitades per autocaravanes. I és que Palafrugell ja disposa d’un espai que està destinat a l’aparcament per aquest tipus de vehicles, les autocaravanes. Un espai que es troba situat a l’avinguda Josep Vergés i Mata, a pocs metres de la plaça Josep Pallach, just a l’inici de l’autovia que connecta Palafrugell amb Llafranc i Calella de Palafrugell.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, aparcament, autocaravanes, Calella, Llafranc, serveis, societat, turisme
Notícia anterior
Roben els transformadors de la llum del camp de futbol de l’Estartit
Notícia següent
Mercè Duran i Isaac Cos guanyen el I Premi de Poesia a Romanyà

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes