Palafrugell tindrà el Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics

Palafrugell.- A partir del proper curs escolar l’Institut Baix Empordà incorporarà un nou cicle de Turisme, i més concretament el Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió en Allotjaments Turístics.

D’aquesta manera, es podrà impartit aquests estudis en una població i comarca eminentment turística com és la de Palafrugell i la comarca a la qual pertany: el Baix Empordà. Amb el nou cicle podrà donar resposta a la demanda creixent de professionals qualificats per als allotjaments de la zona. A més, també s’ofereix l’oportunitat als estudiants de la comarca, de poder continuar els seus estudis de turisme sense haver de desplaçar-se a Girona, Lloret o Figueres ,que són les tres ciutats que compten amb altres estudis de CFGS en Turisme.

Des de l’any 1992
L’Institut Baix Empordà va ser un dels centres que, de forma experimental, va impartir un mòdul professional de turisme el curs 1992 després de recollir les peticions de les empreses del sector turístic que creien necessari impartir aquest cicle a la nostra zona, ja que es requereix un gran nombre de professionals per l’Hoteleria i el Turisme i, des de llavors, ha donat una formació continuada relacionada amb aquest sector. Amb la instauració del mòdul professional experimental es va creure interessant impartir un mòdul de Recepció d’allotjament, amb les hores de lliure elecció d’Hoteleria, a causa de la demanda del sector d’Allotjament a la comarca.

Establiments a la comarca
Si fem una mirada al nombre d’establiments d’allotjament turístic a la comarca i, més concretament, al municipi de Palafrugell, trobem que al Baix Empordà disposem de 200 hotels, 30 dels quals són a Palafrugell; dels 45 càmpings, 4 són al municipi i dels 116 Allotjaments de turisme rural, 2 estan situats al municipi de Palafrugell.

Tags: apartaments turístics, educacio, ensenyament, formació, hostaleria i turisme, INS Baix Empordà, Palafrugell, serveis, societat, turisme

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Begur desinfecta preventivament els espais públics per a evitar la propagació del coronavirus
Notícia següent
Publicar vídeos dels paisatges ganxons, la iniciativa de l’àrea de Turisme per fer més amè el confinament

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes