Palamós és present al fòrum internacional Seatrade Cruise Med 2022 que se celebra a Màlaga

Palamós.- El 14 i 15 de setembre la ciutat de Màlaga ha acollit una nova edició del fòrum de creuers “Seatrade Cruise Med” reunint, un any més, professionals nacionals i internacionals d’aquest sector turístic amb directius i executius de navilieres, autoritats portuàries, representants de destins turístics, touroperadors d’excursions, consignataris, agents de viatges, proveïdors i altres experts del sector.

Palamós ha estat present a Màlaga sota la marca “Costa Brava Cruise Ports”, i com a principal destí d’aquest turisme al litoral gironí. La cap de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, ha participat en les diverses sessions que s’han organitzat, juntament amb representants de Ports de la Generalitat i del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona.
El port de Palamós i la seva destinació turística vol donar a conèixer en el seu estand els serveis de les instal·lacions portuàries i de la seva oferta turística. Aquesta acció comercial és fruit dels acords institucionals entre els representants de la marca comercial Costa Brava Cruise Ports, compromesa en treballar pel creixement sostenible de l’activitat creuerística, apostar per una sinergia entre els ports, les destinacions turístiques i el sector de creuers amb noves eines de promoció i nous itineraris turístics al nostre territori.
Enguany el port de Palamós ha rebut fins al moment més de 31.000 passatgers, provinents majoritàriament del Regne Unit, Estats Units i Alemanya, amb 36 escales des que va començar la temporada el mes d’abril. Està previst acabar la temporada a mitjans de novembre amb un total de 57 escales. De fet, demà divendres i dissabte estan previstes les arribades dels creuers Seaborun Seajourn i Silver Down.
A dos mesos per finalitzar la temporada que preveu ser de rècord, aquestes dades refermen i impulsen el lideratge del port palamosí en matèria de creuers a la Costa Brava i li donen projecció internacional en aquest mercat.

Tags: activitats econòmiques, comerç, creuers, fòrum, palamós, Port de Palamós, promoció econòmica, sector turistic, societat, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La Unió d’Empresaris de la Construcció facilita un llistat de constructores disposades a treballar a la Bisbal per facilitar la celeritat de la reparació de teulades malmeses per la pedregada
Notícia següent
Calonge i Sant Antoni inaugura el primer projecte d’habitatge cooperatiu per a joves

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes