Palamós promociona la seva oferta turística a la fira Navartur de Pamplona

Palamós.- L’oferta turística de Palamós és present aquest cap de setmana, del 24 al 26 de febrer, a la fira Navartur que té lloc a Pamplona.

D’aquesta manera el municipi s’estrena per primer cop en aquest certament turístic, amb l’objectiu de continuar incidint en un mercat emissor de turisme tan important com el del nord de l’Estat i, concretament el d’Aragó, País Basc, i ara Navarra, tots ells afins a l’oferta turística catalana.
A Navartur l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Palamós ubica un espai d’informació i promoció del municipi, inclòs dins de l’estand conjunt del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, i que és atès per personal municipal.
Palamós dona a conèixer a Pamplona la seva àmplia oferta turística basada en els sectors comercials, la restauració, les seves activitats lúdiques, les platges o els esports nàutics. El principal objectiu és poder fer arribar l’oferta que prepara el municipi per al proper període festiu de Setmana Santa així com la d’estiu, on la gastronomia, el comerç, o el paisatge, són referents.
La consistència i qualitat de l’oferta complementària de Palamós, ubicada al mateix centre de la Costa Brava, la fan adient a la participació en fires turístiques que tenen lloc en un radi relativament curt, entre 300 i 800 quilòmetres, que permet al turista desplaçar-s’hi amb comoditat des del seu lloc d’origen, fins i tot, en períodes curts de vacances.

Promoció de Palamós durant aquest any 2023
Enguany Palamós es promociona en un total de nou fires turístiques, dues de les quals són en l’àmbit català i de l’Estat, com la Fira del “Mercat del Ram” de Vic, o Navartur; i una internacional com la World Travel Market de Londres.
A aquestes cal sumar-hi també les especialitzades en el turisme de creuers o de nàutica d’esbarjo, en la qual Palamós hi participa. D’aquesta tipologia es destaca la presència de Palamós a la fira de creuers SeaTrade Cruise Global de Fort Lauderdale, que té lloc del 27 al 30 de març; i la Sea Trade Cruise Europe a Hamburg el mes de setembre.
El municipi també serà a la fira MYBA International de Barcelona, dedicada als grans iots i nàutica esportiva i d’esbarjo, que es realitzarà del 24 al 27 d’abril; i a International Cruise Summit, de Madrid, el 14 i 15 de novembre.
La presència de Palamós a les fires de creuers i grans iots es realitza mitjançant la marca Costa Brava Cruise Ports en què s’apleguen també altres institucions com Ports de la Generalitat, l’Ajuntament de Roses, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, la Cambra de Comerç de Palamós i la Cambra de Comerç de Girona.
També es donarà a conèixer l’oferta palamosina al Fòrum Gastronòmic de Girona, que té lloc del 18 al 21 de març, on es durà a terme una sessió de cuina del peix i la gamba en directe i a l’escenari principal, el dia 18 de març.
Finalment, també s’assistirà a la Fira Seafood Expo Global de Barcelona, del 25 al 27 d’abril, amb estand propi per promocionar la marca de garantia Gamba de Palamós i el projecte Palamós Peix. Aquesta promoció es durà a terme conjuntament amb la Confraria de Pescadors de Palamós i l’Agrupació de Productors Pesquers.

Tags: ajuntament de Palamós, comerç, creuers, fires, gastronomia, palamós, Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, pesca, promoció econòmica, sector turistic, societat, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Les bases de la pesca costanera al Mediterrani es remunten fa uns 9.000 anys
Notícia següent
El Baix Ter alerta la Generalitat dels greus impactes socials i econòmics que tindria aplicar restriccions d’aigua

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes