Platja d’Aro enderrocarà “d’urgència” i “per seguretat” l’edifici que acull l’Escola de Vela afectat pel temporal

Castell-Platja d’Aro.- Platja d’Aro enderrocarà “d’urgència” i per “qüestions de seguretat” l’edifici que acull l’Escola de Vela afectat pel temporal. Segons l’informa l’Ajuntament, després de comprovar l’edificació s’hi ha declarat “l’estat de ruïna“.

Es preveu que l’enderroc es faci divendres. L’activitat d’esports nàutics es podrà reprendre instal·lant mòduls provisionals, tan bon punt es pugui garantir l’accés fins a la platja i a l’aigua. El consistori exposa que ha acordat una actuació d’emergència per part de Costes de l’Estat que, durant les següents setmanes, consolidarà el ferm amb un petit mur de rocalla que permeti estabilitzar la zona (com ja s’havia fet en altres trams del passeig marítim afectats pel temporal Gloria).
El temporal va ensorrar part de l’edifici que acull l’Escola de Vela de Platja d’Aro. L’equipament ja havia quedat malmès amb les garbinades del març, que van descalçar-ne la plataforma, i de fet es trobava acordonat. Aquest dilluns, però, part de la façana va cedir i va acabar desprenent-se.
L’enderroc està previst aquest divendres a partir de les nou del matí. L’edifici, que és propietat municipal, està situat a la platja del Riuet, a l’extrem sud del passeig marítim (que comprèn el Ridaura i la zona del Port d’Aro).

Tags: Castell-Platja d’Aro, enderroc, equipaments, escola, platja, serveis, societat, successos, temporal, vela

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’economia del primer franquisme serà l’eix vertebrador de la sisena edició de les Jornades de Memòria Històrica Local de Torroella
Notícia següent
La joieria ceràmica de Núria Soley a la sala d’exposicions de “La Peixera” del Terracotta Museu

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes