Preinscripcions per al curs 2020-2021 del Centre de Formació de Persones Adultes de Castell-Platja d’Aro

Castell-Platja d’Aro.- La preinscripció per al curs 2021-2022 del Centre de Formació de Persones Adultes de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró es durà a terme del 26 d’abril al 15 de maig, adreçada a persones empadronades al municipi.

El procés de preinscripció és imprescindible, però no garanteix una plaça per a la matriculació definitiva. S’ofereix formació reglada (espanyol com a llengua estrangera) i no reglada (bàsica i instrumental, llengua catalana i castellana i d’acollida i coneixement de l’entorn).
Es realitzarà preferentment de forma telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament, mitjançant instància genèrica adjuntant còpia del NIF, passaport o NIE i un correu electrònic on es rebrà un codi de barres per fer el pagament de 10 euros (imprescindible per validar la preinscripció i que es descomptarà de l’import final de la quota del curs; i a part cal abonar el material). També es pot fer presencialment amb cita prèvia al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (de dilluns a dijous de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores i divendres de 10 a 13 hores). També caldrà abonar la preinscripció (en efectiu o targeta al mateix Centre Cívic o amb codi de barres a una oficina bancària o mitjançant caixer amb lector de codi de barres).
Posteriorment, del 28 al 30 de juny es realitzaran, amb cita prèvia, les proves de nivell per al nou alumnat. De l’1 al 8 de setembre les persones preinscrites hauran de presentar la documentació; del 9 al 14 de setembre es valoraran les sol·licituds; i atenent a les Bases Reguladores que estableixen el sistema de barem per punts, el 15 de setembre es publicarà la llista d’admesos i s’exposaran les places lliures; les matriculacions seran del 16 al 24 de setembre; i l’inici de curs el 13 d’octubre.
Si encara resten places lliures, del 27 al 30 de setembre es podrà presentar sol·licitud i documentació i es realitzaran les proves de nivell (tant per a empadronats com per a no empadronats); llavors les llistes de valoració i assignació de grups serà de l’1 al 5 d’octubre, les matrícules del 6 al 8 d’octubre; i l’inici del curs també el 13 d’octubre.

Tags: Castell-Platja d’Aro, Escola d'adults, formació, preinscripció, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Castelló d’Empúries crea una Taula d’Acció Social
Notícia següent
Begur celebra el 40è aniversari del poemari “A hores petites” amb un recorregut per la ruta poètica Joan Vinyoli

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes