Primers passos cap a l’ampliació del CAP de Palafrugell

Palafrugell.- El Ple de l’Ajuntament de Palafrugell celebrat dimarts telemàticament va realitzar l’aprovació per iniciar l’expedient d’expropiació dels terrenys annexos a l’actual Centre d’Atenció Primària de Palafrugell.

L’adquisició d’aquests terrenys permetrà ampliar l’actual CAP. Tots els grups municipals van votar a favor d’aquesta iniciativa.
En el Ple del mes de maig, es plantejarà l’aprovació definitiva d’aquest expedient. En cas que s’aprovi finalment l’expropiació, el tema passarà al Jutjat d’expropiacions que marcarà el preu que l’Ajuntament ha de pagar del seus fons, per aquests terrenys. Un cop finalitzada l’expropiació, el projecte passarà a mans del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que serà l’encarregat de executar l’ampliació del CAP.
Anteriorment, el passat mes d’octubre, el Ple de l’Ajuntament de Palafrugell ja va aprovar, per unanimitat la modificació puntual número 8 del POUM del municipi per a l’ordenació dels terrenys dels carrers Àngel Guimerà, Sant Ramon i passeig Migdia contemplant  la dotació d’un equipament comunitari públic per a l’ampliació del Centre d’Atenció Primària de Palafrugell. Aquesta era la primera fase per poder obrir l’expedient provisional d’expropiació que ara s’ha aprovat en fase inicial i que s’acabarà de ratificar al proper Ple.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, ampliació, CAP, palafugell, Salut, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Palamós proposa la celebració virtual del Dia Internacional de la Dansa
Notícia següent
Tota la plantilla de la Guàrdia Urbana de Figueres dona negatiu al test ràpid per detectar la covid-19

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes