Represa del servei municipal d’aigua potable de la Bisbal d’Empordà després de la connexió de la xarxa al nou dipòsit d’abastament al Puig Negre

La Bisbal d’Empordà.- Cap a les set del vespre d’aquest dimarts ha acabat amb normalitat la represa del servei municipal d’aigua potable de la Bisbal d’Empordà després de la connexió de la xarxa al nou dipòsit d’abastament al Puig Negre. El restabliment s’ha fet per sectors per tal d’evitar trencaments de canonades i fuites a la xarxa.

La connexió de la xarxa general de la ciutat amb les noves instal·lacions han fet imprescindible interrompre durant unes hores d’un dia determinat el subministrament a gairebé tot el municipi. És per això que entre les 8 del matí i les 6 de la tarda, aproximadament, no hi ha hagut servei d’aigua potable a tota la Bisbal d’Empordà, excepte en alguns carrers de la urbanització Puig de Sant Ramon (Sicília, Nàpols, Rosselló i València) i els nuclis de Castell d’Empordà i Sant Pol.
A més a més de la connexió amb el nou dipòsit, l’actual equip de govern ha volgut aprofitar aquestes obres per solucionar un altre problema que la Bisbal pateix i que genera des de fa temps les constants avaries a la canalització principal situada al carrer Canigó i que ha deixat diverses vegades els darrers anys tota o part de la població sense servei d’aigua potable, la darrera vegada fa poques setmanes. Així doncs, s’ha aprofitat el tall de connexió del nou dipòsit per fer actuacions puntuals de millora, i en cas d’avaria a la canonada principal, garantir que aquesta es pugui deixar fora de servei i reparar, reconduint el pas de l’aigua a tota la ciutat per altres canonades de la xarxa.
Les actuacions puntuals de millora s’han executat al carrer del Canigó, a l’encreuament amb el carrer de l’Aliança Bisbalenca, així com a la carretera de Castell d’Empordà, a l’encreuament amb el carrer Canigó. Això ha comportat també afectacions en el trànsit, tant al carrer Canigó com a Mas Clarà, a la carretera de Castell d’Empordà (on els treballs ja van arrencar dimarts).
Com en anteriors ocasions, s’ha habilitat un camió cisterna d’aigua potable a davant de la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu. A més de donar servei a l’equipament, també ha restat disponible per a qui necessités abastir-se d’aigua potable.

Tags: abastament, aigua potable, canalització, connexió, dipòsit municipal, La Bisbal d'Empordà, millores, serveis, societat, xarxa
Notícia anterior
Enlace Art obre les portes de “Pòsits”, la seva exposició d’inici de temporada
Notícia següent
Sant Feliu de Guíxols es prepara per la tercera edició del festival LumLab

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes