Sant Feliu de Guíxols es prepara per la tercera edició del festival LumLab

Sant Feliu de Guíxols.- Del 29 al 31 de març de 2024 LumLab proposa als visitants de Sant Feliu gaudir d’una ciutat creativa amb instal·lacions artístiques plenes de llum i color, del mar a la ciutat.

És un festival en el qual pren rellevància el tractament de la llum en múltiples propostes artístiques: espais interiors i exteriors jugaran amb la llum, colors i formes per donar una nova imatge de la ciutat.
Sant Feliu de Guíxols és una ciutat amb uns trets identitaris molt visibles, que provenen de factors com el mar, el ric patrimoni, el llegat històric, la gent… El festival vol posar en valor aquests trets posant el focus en el mar i el far, un diàleg entre dos elements identitaris que ajudaran a desplegar instal·lacions en diversos punts del municipi.
L’espectacle inaugural del festival, “Eco”, anirà a càrrec de Flock Drone Art i tindrà lloc divendres 29 a les nou del vespre a la badia de Sant Feliu (punt de visió òptima: zona central de la platja). Es tracta d’una al·legoria lluminosa de la natura, un clam pel respecte al medi ambient que vol posar en valor la consciència ecologista i la necessitat de preservar el món en el qual vivim.
La resta de la programació es pot consultar clicant en aquest enllaç.

Tags: art contemporani, cultura, drons, espectacle, festival, il·luminació, llum, medi ambient, Sant Feliu de Guíxols, societat, tecnologia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Represa del servei municipal d’aigua potable de la Bisbal d’Empordà després de la connexió de la xarxa al nou dipòsit d’abastament al Puig Negre
Notícia següent
El Govern reclama a l’Estat que rectifiqui i equipari els criteris econòmics i d’impacte en la subhasta d’eòlica marina

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes