Roses obre una convocatòria de subvencions per a la digitalització de restauració, comerços i serveis

Roses.- L’Ajuntament de Roses ofereix als professionals dels sectors de la restauració, comerç i serveis de la població una línia de subvencions per al finançament de l’impuls tecnològic dels seus negocis.

El termini per presentar la sol·licitud i justificació de la subvenció serà del 29 de setembre al 18 d’octubre.
Aquesta subvenció té com a objectiu ajudar a afrontar la situació econòmica dels establiments de la restauració, comerç i serveis (inclosos serveis turístics) de Roses que han hagut de fer inversions en tecnologia per poder adaptar-se a la situació provocada per la crisi sanitària del covid19 i per afavorir l’impuls tecnològic dels mateixos millorant la seva competitivitat.
Poden optar a la subvenció els professionals (persones físiques o jurídiques) dels sectors de la restauració, comerç i serveis (inclosos serveis turístics) de Roses. La sol·licitud de subvenció pot ser de com a màxim 1.000 € i inclou gran quantitat de productes i serveis, des de l’adquisició de dispositius com ara webcams, MiFi’s, pantalles tàctils, connexions telemàtiques, sistemes check-in, programaris per a creació de pàgines web o botigues online, etc, fins a la contractació de serveis tècnics per a la creació de pàgines webs, venda online o community managers. Tots els productes i serveis han hagut de ser adquirits o contractats entre el 14 de març i el 30 de juny d’enguany.

Tags: ajuntament de Roses, Alt Empordà, comerç, convocatòria, digitalització, dinamització del comerç, noves tecnologies, restauració, Roses, serveis, societat, subvencions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Els Bombers confien poder estabilitzar part de l’incendi de Llançà en les properes hores
Notícia següent
El Govern ubica en un mapa GPS els boscos marins del litoral català, per protegir-los de les àncores que els malmeten

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes