Ruta del Termenal de Sant Joan amb el Club Alpí Palamós

Palamós.- El proper diumenge 10 d’abril de 2022 el Club Alpí de Palamós organitza la Ruta del Termenal de Sant Joan per rememorar els 80 anys de l’annexió del poble de Sant Joan de Palamós al municipi de Palamós.

És un recorregut guiat, en grup i obert a tothom per conèixer totes les antigues línies de terme de Sant Joan de Palamós(Vila-romà).
Estarà dividit en 3 trams: un primer tram urbà d’uns 3Km i amb una durada de 2 hores; un segon tram al sector Gavarres d’uns 11Km i unes 6 hores acumulades, i un tercer tram a la zona Vall-llobrega-Serralada litoral-Costa d’uns 12Km i 9 hores acumulades. Es podrà deixar l’activitat en molts punts.
Seguint amb la seva vessant divulgativa, el Club Alpí vol apropar a tothom en el coneixement d’una part de la història del municipi, no massa coneguda per molts vilatans. Al mateix temps i, complementant la ruta presencial, s’obrirà un recorregut virtual a la plataforma Wikiloc el divendres 08 d’abril.
El club ha tingut la gran sort de rebre la col·laboració de l’Historiador local Pere Trijueque, desaparegut recentment i a qui està dedicada aquesta ruta, mentre que el gran coneixedor del Termenal Josep Olivé  ha aportat troballes inèdites. Participen de la iniciativa el Servei d’Arxiu Municipal de Palamós i l’AAVV de Sant Joan.
La Ruta és el resultat de més de 3 anys de feina coordinats pels integrants del Club Alpí Palamós Remi Serra i Pere Llauradó.

Tags: agrupació excursionista, aniversari, Club Alpí Palamós, Gavarres, historia, natura, palamós, ruta, Sant Joan, societat, termenal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El proper divendres a l’Antic Hospital de Sant Feliu “Jornades d’Itàlia. Quadern de viatge – Joan Bordàs”
Notícia següent
El món del vi se cita a Fira Montjuïc: 650 cellers i més de 60 denominacions d’origen a la Barcelona Wine Week

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes