Sant Feliu de Guíxols, Vila Gegantera

Sant Feliu de Guíxols.- Sant Feliu de Guíxols celebra aquest 2021 l’esdeveniment de Vila Gegantera. Això significa que durant un cap de setmana (9 i 10 d’octubre) junt amb els dies previs, es fan diferents activitats vinculades amb el món dels gegants de la demarcació de Girona.

La Colla Gegantera Ganxona informa habitualment de les seves activitats a la seva pàgina web (https://gegantssantfeliu.wixsite.com/guixols), així com la xarxa social Facebook.
Per celebrar la Vila Gegantera 2021 es faran dues grans activitats: una Exposició sobre gegants i capgrossos de la demarcació de Girona (es pot visitar als Safareigs del Puig des de diumenge 3 d’octubre) i un seguit d’actes el cap de setmana del dia 9 i 10 dd’octubre.
Cal tenir en compte que hi ha específicament una activitat, la del diumenge 10 d’octubre a les onze del matí, i que es fa al Guíxols Arena, que necessàriament requereix reserva prèvia, i que s’ha de tramitar clicant en aquest enllaç.

Tags: activitats culturals, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, cultura patrimoni, festa, geganters, gegants, Sant Feliu de Guíxols, societat, tradicions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Rt puja a 1,01, amb 16 crítics menys a l’UCI (134) i 8 ingressats menys (414)
Notícia següent
La restauració de la Pletera, a l’Estartit, consolida la recuperació del corriol camanegre

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes